8.5 C
București
marți, 7 februarie 2023
Acasă Emisiuni Business la superlativ Recomandarea Arkia Creative Home pentru amenajarea biroului

Recomandarea Arkia Creative Home pentru amenajarea biroului

Cum arată biroul viitorului? Dar cel al fondatoarei Arkia Creative Home? Ce elemente de decor ar trebui să avem în spațiul de lucru? Ne spune Andra Raluca Tăutu, în rubrica Afaceri Creative.

Biroul este locul unde munca are loc în cea mai mare parte. Aici se creează noi idei și planuri. De aceea este importantă modernizarea și tehnologizarea lui. Astăzi te ajutăm să fii mai eficient în spațiul tău de lucru.

Despre Arkia Creative Home

Arkia Creative Home este o companie ce oferă servicii de arhitectură, design interior, asistență tehnică și consultanță încă din anul 1999. Suntem pregătiți întotdeauna pentru un nou proiect care să ne testeze limitele creative.

Misiunea Arkia Creative Home este de a crea pentru clienți, dar și împreună cu ei, un spațiu în care să se poată visa, lucra, în care să se poată juca, dar care să le ofere, pe lângă confort, mai multă fericire.

Arkia este locul unde ancorezi pentru a-ți găsi resursele și colaboratorii potriviți, pregătiți să ducă la bun sfârșit călătoria propusă.Înțelegem unicitatea clientului și dezvoltăm un proiect unic, bazat pe preferințele sale și bugetul alocat.

Cu ajutorul esteticii, modelăm culorile și formele în entități care să aducă încântare și să răspundă funcționalității propuse.

Suntem alături de client pe toată perioada de cercetare, conceptualizare, proiectare, bugetare și până la finalizarea implementării proiectului.

Cum arată biroul viitorului în viziunea fondatoarei Arkia Creative Home?

În emisiunea ”Business la Superlativ” cu Flori Stoian, fondatoarea Arkia Creative Home, Andra Raluca Tăutu, descrie biroul ideal:

”Un trend foarte puternic la birouri este de a scoate ierarhizarea. Foarte rar mai există biroul CEO-ului sau al managementului cu anumite tipuri de scaune. Scaune mult mai sofisticate decât al celui care muncește într-un nivel mediu sau jos în acea corporație sau business. Rolurile se pot inversa oricând. Ierarhizarea nu mai este legată de cum amenajăm biroul, ci de cum ne comportăm și cum ne raportăm unii față de ceilalți.”

Aici poți urmări întreaga emisiune:

1 COMENTARIU

Comments are closed.







ULTIMELE ARTICOLE

Despre embargoul produselor petroliere

Despre embargoul produselor petroliere. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a discutat cu toţi marii importatori care activează în ţara noastră şi a primit asigurări că...

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică. Ea este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba...

Când poate fi apatia un aliat și când nu?

Când poate fi apatia un aliat și când nu? Ce este apatia și cum poate ea să ne ajute sau să ne distrugă sistemul...

Este adevărul relativ?

Este adevărul relativ? Ce reprezintă adevărul? Cum putem știi tot adevărul? Adevărul reprezintă tematica cea mai aprinsă în discuțiile dintre orice fel de persoane...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]