duminică, aprilie 14, 2024
Acasă Emisiuni Business la superlativ Recomandarea Arkia Creative Home pentru amenajarea biroului

Recomandarea Arkia Creative Home pentru amenajarea biroului

Cum arată biroul viitorului? Dar cel al fondatoarei Arkia Creative Home? Ce elemente de decor ar trebui să avem în spațiul de lucru? Ne spune Andra Raluca Tăutu, în rubrica Afaceri Creative.

Biroul este locul unde munca are loc în cea mai mare parte. Aici se creează noi idei și planuri. De aceea este importantă modernizarea și tehnologizarea lui. Astăzi te ajutăm să fii mai eficient în spațiul tău de lucru.

Despre Arkia Creative Home

Arkia Creative Home este o companie ce oferă servicii de arhitectură, design interior, asistență tehnică și consultanță încă din anul 1999. Suntem pregătiți întotdeauna pentru un nou proiect care să ne testeze limitele creative.

Misiunea Arkia Creative Home este de a crea pentru clienți, dar și împreună cu ei, un spațiu în care să se poată visa, lucra, în care să se poată juca, dar care să le ofere, pe lângă confort, mai multă fericire.

Arkia este locul unde ancorezi pentru a-ți găsi resursele și colaboratorii potriviți, pregătiți să ducă la bun sfârșit călătoria propusă.Înțelegem unicitatea clientului și dezvoltăm un proiect unic, bazat pe preferințele sale și bugetul alocat.

Cu ajutorul esteticii, modelăm culorile și formele în entități care să aducă încântare și să răspundă funcționalității propuse.

Suntem alături de client pe toată perioada de cercetare, conceptualizare, proiectare, bugetare și până la finalizarea implementării proiectului.

Cum arată biroul viitorului în viziunea fondatoarei Arkia Creative Home?

În emisiunea ”Business la Superlativ” cu Flori Stoian, fondatoarea Arkia Creative Home, Andra Raluca Tăutu, descrie biroul ideal:

”Un trend foarte puternic la birouri este de a scoate ierarhizarea. Foarte rar mai există biroul CEO-ului sau al managementului cu anumite tipuri de scaune. Scaune mult mai sofisticate decât al celui care muncește într-un nivel mediu sau jos în acea corporație sau business. Rolurile se pot inversa oricând. Ierarhizarea nu mai este legată de cum amenajăm biroul, ci de cum ne comportăm și cum ne raportăm unii față de ceilalți.”

Aici poți urmări întreaga emisiune:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...

De ce să le oferi copiilor cărți de Paște?

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Paște, dacă ai copii sau dacă vei merge în vizită la cineva care are, probabil...

Cum să ne ferim de razele UV periculoase

Protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) este esențială pentru prevenirea problemelor de sănătate precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer...