8.5 C
București
sâmbătă, 10 decembrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Cum ar putea România să aibă o economie puternică?

Cum ar putea România să aibă o economie puternică?

Salarii tot mai mici și prețuri în continuă creștere. Aceasta este realitatea crunta cu care se confruntă România în secolul XXI. Cetățenii țării trăiesc de la un salariul la altul, de la o pensie la alta și speră ca poate, într-o zi, va fi mai bine.

 

Guvernanții au tot oferit soluții de criză în ultima vreme: indemnizație socială pentru pensionari, ajutor de 1200 de lei la plata facturilor pentru aceștia și plănuiesc să ofere tichete de cumpărături pentru toți cei cu venituri mici, nu doar pentru cei în vârstă.

 

Dar, dincolo de aceste soluții de criză, este nevoie de soluții pe termen lung pentru ca economia să prospere, să fie micșorate datoriile externe ale țării și pentru ca nivelul de trai al românilor să crească.

Există soluții, este nevoie doar de determinare, motivație și implicare din partea tuturor pentru a putea pune în practică planuri concrete cu obiective mărețe.

 

În emisiunea ”La Zi” cu Flori Stoian, Aurel Cazacu, analist militar, oferă o soluție cu privire la economia României și cum poate aceasta să prospere în context de criză:

”Eu acum vin și spun că România, care are producție agricolă, care are suprafețe ca să preîntâmpine următoarea criză alimentară, trebuie să declanșeze procesul de achiziție militară și cu SUA și pe planul doi cu Israelul.

Să rezolvăm sistemul de irigații pentru a crește producția agricolă.

Apoi imediat să declanșăm și să repunem în picioare sistemul de prelucrare al produselor agricole: fabricile de conserve, fabricile de preluări de legume șamd.

În felul acesta partenerul meu de bază care este SUA și NATO împreună cu ceilalți, eu pot deveni furnizorul lor de alimente, pentru toată armata NATO.

Pentru că am cu ce și pot. Pot să cresc animale, să cresc păsări. Este un lucru foarte simplu”

Pentru a vedea întreaga emisiune, dă click aici:ULTIMELE ARTICOLE

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică creștină 100% original. Ramona Și Cornel Dărvășan formează o familie de peste 3 ani....

Lupta împtriva anxietății

Lupta împtriva anxietății este un proces cu care ne confruntăm zilnic pentru a nu cădea în capcana depresiei. Ce putem face cu strezul și...

România nu va intra în Schengen

România nu va intra în Schengen! Extinderea Spațiului Schengen nu va avea loc pentru România și Bulgaria. Ministrul austriac de interne Gerhard Karner a...

Părintele poate crește sau micșora stima copilului

Părintele poate crește sau micșora stima copilului. Mesajele pe care adulții le transmit copiilor sunt internalizate, într-un fel sau altul. Ele devin o parte...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]