8.5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
Acasă Editoriale Familie Cum alegi scaunul ideal pentru casa ta? Hobby Mobila îți pune la...

Cum alegi scaunul ideal pentru casa ta? Hobby Mobila îți pune la dispoziție o gamă cu produse variate

Se pare că scaunele sunt obiectul din mobilier căruia trebuie să-i acorzi cea mai mare atenție pentru că trebuie să fie atât confortabile, cât și cu un design reușit care să se integreze în decor.

 

Nu trebuie să dai greș în privința alegerii lor pentru că de aceasta dată dacă faci o alegere nefavorabilă, se vor răsfrânge consecințele atât asupra ta, cât și asupra musafirilor tăi, și nu îți dorești asta, în mod sigur.

Tipurile de scaune sunt diverse și ai de unde alege, iar despre modul în care o faci vei găsi aici o mulțime de informații.

Scaunul din lemn

Dacă ai optat pentru un stil clasic, alegerea ta în privința scaunului trebuie să se îndrepte către unul din lemn, deoarece acesta se integrează perfect. În plus scaunele din lemn se găsesc în diverse forme atât pentru spătar, cât și pentru picioare. Acestea se încadrează perfect atunci când vrei să ai un scaun rezistent, de care să te bucuri mult timp. De asemenea își croiesc loc atât într-un stil modern, cât și în unul clasic.

Scaunul tapițat cu catifea

Un scaun tapitat cu catifea aduce un aer opulent, somptuos și elegant, întrucât acest material va transforma un decor simplu într-unul spectaculos. Dacă optezi pentru scaune din catifea vei avea multe beneficii întrucât au un impact puternic vizual.

Ai multe variante de culori pentru care poți opta, așadar le poți asorta ușor. Deși pare un material mai pretențios, este mai simplu de curățat comparativ cu alte materiale. Poți combina scaunele din catifea cu alte tipuri de scaune, nu ești obligat să le iei pe toate la fel pentru a obține un decor încântător.

 Scaunul tapițat cu in

 

Aflat în opoziție cu scaunele tapițate cu catifea, aceste tipuri de scaune se pot combina perfect în obținerea unui cadru de poveste. Scaunele tapițate cu in sunt potrivite decorurilor neutre, dar și celor mai extravagante atunci când le combini cu alte tipuri de scaune.

Scaunul tapițat cu piele

Acest tip de scaun este cel mai durabil și rezistent dintre toate, și, în plus poate fi integrat atât într-un cadru modern, cât și într-unul retro. Partea bună este că pielea se găsește acum sub diverse culori, însă cea neagră arată cel mai bine, fiind potrivită decorului modern, iar pentru un cadru clasic, poți alege pielea cafenie. Acest material îți oferă posibilitatea de a nu avea huse, doar trebuie să ștergi praful, nefiind nevoit să pierzi foarte mult timp.

Husele detașabile

Dacă te îndoiești de calitatea materialelor și de durata de viață a scaunelor, husele detașabile sunt cea mai sigură modalitate de a crește durata de viață a scaunelor. Poți să le speli ori de câte ori ai chef să reîmprospătezi decorul sau să le înlocuiești atunci când ai chef de schimbări.

Acum trebuie doar să-ți analizezi decorul pe care îl ai până în acest moment pentru a putea identifica care sunt scaunele care s-ar potrivi. Hobby Mobila are foarte multe variante din care poți alege, acestea te atrag atât ca aspect vizual, dar sunt și calitative, putând să te bucuri o lungă perioadă de ele.ULTIMELE ARTICOLE

Antreprenori care au reușit să valoreze cât o țară

Luna cadourilor a debutat cu o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Business la Superlativ. Vorbim despre rubrica Afaceri Creative - cu Andra Raluca Tăutu, program...

Prevenirea și gestionarea bullying-ului

Prevenirea și gestionarea bullying-ului. Fenomenul „bullying” ia amploare în zilele noastre din ce în ce mai tare, dovadă că se întețesc programele de prevenire și...

Indecizia și starea de bine

Indecizia și starea de bine. Deși ea este asociată cu anxietatea și mai târziu depresia, se pare că unii cred că oamenii indeciși pot...

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională Pentru creșterea inteligenței emoționale trebuie să se implice chiar elevii. Nu este suficient ca doar alții să...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]