miercuri, septembrie 18, 2024
Acasă Emisiuni Matinal A7 Cum ajung tinerii la Universitățiile din străinătate?

Cum ajung tinerii la Universitățiile din străinătate?

Cum ajung tinerii la Universitățiile din străinătate și ce avantaje au? De multe ori tinerii aleg să studieze în afara granițelor României. Acest lucru le-ar facilita un job care este plătit mai bine. Sau chiar și un nivel de trai mai bun într-o altă țară. Lia Hâncianu, fondator Student Consulting a fost prezentă în emisiunea ”Matinal A7” și a discutat pe această temă.

Despre Student Consulting

Suntem o firmă de consultanță educațională cu de peste un deceniu de experiență experiență care susține elevii să studieze în străinătate, prin parteneriatele internaționale cu instituții variate de învățământ.

Experienta anilor ne-a făcut să înțelegem și să știm azi să tratăm aplicațiile elevilor în funcție de personalitatea și emotiile acestora, axându-ne nu doar pe partea academică și extrașcolară, dar și pe “omul” de dincolo de dosar. Astfel, reușim să oferim încredere și prietenie bucurându-ne de reușita aplicanților noștri la cele mai prestigioase universități din lume.

Suntem centru UCAS acreditat începând cu anul 2013, UCAS fiind platforma de aplicare pentru universitățile din Marea Britanie. Această acreditare ne asigură o pregătire constantă cu privire la noutățile în procesul de aplicare în această țară.

Serviciile noastre au la bază evaluări individuale amănunțite, conduse de consilieri specializați. Luăm în calcul nivelul academic și aptitudinile aplicantului, necesitățile financiare și le asociem cu criteriile de admitere pentru a-i furniza o listă de universități la care are șanse reale de admitere.

Cum ajung tinerii la Universitățiile din străinătate?

Lia Hâncianu: Avantajele sunt o dată din punct de vedere profesional. Pentru că în momentul în care finalizezi o universitate bine cotată în străinătate, ai șanse mai mare de angajare pe un job competitiv. Implicit și o salarizare mai mare în timp. Apoi este vorba despre networking-ul pe care ți-l creezi acolo. Și mereu le spun asta elevilor. Uitați-vă la universitatea la care vă duceți cine sunt profesorii și ce proiecte se desfășoară acolo. Noi până la urmă tot ce o să facem în viață facem cu alți oameni. Nu facem singuri. 

Apoi e vorba de flexibilitatea pe care ți-o creezi în gândire. În afară tu ajungi să studiezi și să lucrezi în echipă cu oameni din diferite țări. Și fiecare vine cu un anume accent cultural. 

Aici poți urmări întreaga emisiune:

ULTIMELE ARTICOLE

Despre bani cu copiii noștri

Despre bani cu copiii noștri. Trăim într-o lume în continuă schimbare, unde deciziile economice și financiare influențează în mod direct calitatea vieții. Astfel educația...

Adoptarea unui stil de viață economic sănătos

Adoptarea unui stil de viață economic sănătos. În contextul actual, marcat de instabilitate economică și de creșterea costurilor vieții, adoptarea unui stil de viață...

De ce e bine să mâncăm castraveți?

De ce e bine să mâncăm castraveți? Castraveții sunt legume răcoritoare și hidratante. Sunt apreciate pentru versatilitatea lor în bucătărie și pentru numeroasele beneficii...

Astmul și prevenirea apariției sale

Astmul și prevenirea apariției sale. Astmul este o afecțiune cronică a căilor respiratorii. Este caracterizată prin inflamația și îngustarea acestora, care duce la dificultăți...