8.5 C
București
sâmbătă, 10 decembrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Criza economică din România. Ce soluții are Guvernul pentru populație și afaceri?

Criza economică din România. Ce soluții are Guvernul pentru populație și afaceri?

Criza economică din România are în componență un cumul de crize care alimentează situația generală și afectează omul de rând. Guvernul României a luat mai multe măsuri cu privire la nevoia de ajutor a cetățenilor, care se acutizează, și speră ca aceste măsuri să atenueze efectele crizei economice.

În emisiunea ”La Zi” cu Flori Stoian, invitatul Cezar Stancu, președinte TSD Sector 3, oferă mai multe informații dar și opinii despre programul propus de actuala guvernare, „Sprijin pentru România”.

”Ne aflăm într-un moment în care există o suprapunere de crize. Președintele partidului Marcel Ciolacu a prezentat alături de membrii coaliției acest program despre care discutăm, ”Sprijin pentru România”.

Astăzi au fost aprobate primele trei măsuri din cadrul acestui program. Ne referim la dublarea cotei pentru alimentele celor care sunt internați în spitale de la 11 la 22 de lei. Salariul minim brut în agricultură și industria alimentară a crescut la 3000 de lei.

Pe lângă aceste lucruri s-a aprobat deja o normă pentru investițiile care se fac mai mari de 1 milion de euro, undeva la 50 de domenii de activitate precum Horeca, construcții etc.

Deci deja primele măsuri din acest program au început să se ia. Este clar ca în acest moment de creștere generalizată a prețurilor, trebuie să acționăm acolo unde românii au nevoie.

Cu siguranță se vor mai lua și altele. Bineînțeles, detractorii noștri spuneau și spun că se puteau face și mai multe lucruri și mai bine, dar în momentul de față astea sunt măsurile pe care guvernul și le-a asumat și cred că sunt niște măsuri bune”

 

Pentru a vedea întreaga emisiune, dă click aici:ULTIMELE ARTICOLE

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică

Familia Dărvășan încheie anul cu un nou album de muzică creștină 100% original. Ramona Și Cornel Dărvășan formează o familie de peste 3 ani....

Lupta împtriva anxietății

Lupta împtriva anxietății este un proces cu care ne confruntăm zilnic pentru a nu cădea în capcana depresiei. Ce putem face cu strezul și...

România nu va intra în Schengen

România nu va intra în Schengen! Extinderea Spațiului Schengen nu va avea loc pentru România și Bulgaria. Ministrul austriac de interne Gerhard Karner a...

Părintele poate crește sau micșora stima copilului

Părintele poate crește sau micșora stima copilului. Mesajele pe care adulții le transmit copiilor sunt internalizate, într-un fel sau altul. Ele devin o parte...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]