8.5 C
București
duminică, 3 iulie 2022
Acasă Editoriale Familie Criterii pe baza cărora puteți alege sistemul de alarmă potrivit 

Criterii pe baza cărora puteți alege sistemul de alarmă potrivit 

Un sistem de alarmă este extrem de util astăzi, nu doar când vine vorba despre companii, depozite și instituții publice. Acestea ar trebui să fie de nelipsit și într-o locuință, mai ales dacă au fost în trecut incidente în zona în care locuiți. Sistemele de alarmă moderne sunt complexe și pot semnala atât prezența unor persoane, dar și anumite evenimente, cum ar fi o scurgere de gaz, inundație și multe altele, în funcție de senzorii ce li se vor atașa.

 

Amplasarea sistemelor de alarmă poate fi atât exterioară, dar și interioară, astfel că trebuie să alegeți unul în funcție de spațiul unde va fi montat. În principiu, un sistem de alarmă poate detecta fie intrarea prin efracție a unor persoane, fie poate fi setat astfel încât să se declanșeze când simte mișcare. Așa cum spuneam și mai devreme, senzorii ce pot fi atașați unui astfel de sistem pot detecta fum, gaze sau inundație.

 

Un sistem de alarmă este și mai eficient dacă este dublat de serviciile unei firme de pază. Astfel, în momentul în care alarma se declanșează, firma de pază va veni în cel mai scurt timp posibil.

 

Criterii pe baza cărora puteți alege sistemul de alarmă potrivit 

Sistemele de alarmă sunt de mai multe tipuri, iar împărțirea principală se face după spațiul unde vor fi amplasate (interior sau exterior). Trebuie să țineți cont și de suprafața ce va trebui acoperită, astfel încât să alegeți un număr potrivit de senzori.

 

După ce ați stabilit locul unde va fi montat sistemul și suprafața pe care o va proteja, trebuie să vă gândiți și dacă vreți ca sistemul de alarmă să detecteze și incidente precum fum, scurgeri de gaze sau inundații, astfel încât să alegeți senzorii potriviți.

 

Nu în ultimul rând, trebuie să acordați importanță și tipului alarmei. Pe piață există alarme wireless, alarme pe fir și alarme ce îmbină ambele tipuri de tehnologie. Cea mai importantă este centrala de alarmă, căreia i se pot adăuga un anumit număr de senzori, în funcție de preferințele și necesitățile dumneavoastră.

 

Dacă aveți nevoie de un sistem de alarma de calitate, vă recomandăm să accesați site-ul dabstore.ro și să vedeți oferta disponibilă. În acest magazin online găsiți tot ceea ce aveți nevoie pentru un sistem de alarmă calitativ și chiar și kit-uri de alarmă. Puteți adăuga sistemului orice fel de accesoriu dintre următoarele: buton de panică, bariere infraroșu, tastaturi de alarmă, diverși senzori și detectori, contacte magnetice etc.

 

În cazul în care nu știți ce vi s-a potrivi cel mai bine, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece veți beneficia de asistență gratuită din partea specialiștilor DABSTORE. Astfel, veți avea garanția că ați ales ceea ce are nevoie locuința sau compania dumneavoastră și că veți fi în siguranță în orice moment.

 

Prețurile pentru sistemele de alarma sunt excelente și nu veți regreta decizia. Ori de câte ori veți pleca de acasă, veți ști că locuința este protejată, iar somnul va fi mult mai odihnitor. Pentru mai multe detalii, vă recomandăm să intrați pe site-ul DABSTORE.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

În regiunea Moldovei, ploaia este chemată cu rugăciuni

„Când pământul crapă la propriu, ne întoarcem în genunchi… căci Dumnezeu este Cel care „𝖋𝖆𝖈𝖊 𝖘𝖆 𝖗𝖆𝖘𝖆𝖗𝖆 𝖘𝖔𝖆𝖗𝖊𝖑𝖊 𝕾𝖆𝖚 ş𝖎 𝖕𝖊𝖘𝖙𝖊 𝖈𝖊𝖎 𝖗𝖆𝖎, 𝖘𝖎...

Inspectorii ANSVSA au început controalele cu privire la calitatea alimentelor

Inspectorii care activează în cadrul “Comandamentului Sezon Estival 2022”, în prima săptămână de activitate, au verificat 200 de unități de alimentație publică și de...

Premierul Ciucă a declarat că SUA este cel mai apropiat aliat militar al României

Premierul a spus că speră că progresele făcute în cooperarea dintre cele două state se vor multiplica în anii următori şi că "parteneriatul Strategic...

Ministrul Mediului a anuțat că fiecare transport de deșeuri va fi verificat

Trasabilitatea deseurilor de ambalaje este insusirea unui sistem de a localiza si urmari traseul cronologic al unui deseu, identificand fiecare inregistrare a sa, de...