8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Emisiuni Alături de tine Cristi Pulhac regretă retragerea din lumea fotbalului?

Cristi Pulhac regretă retragerea din lumea fotbalului?

Cristi Pulhac, celebrul fotbalist care a jucat 11 ani la Dinamo, a fost invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ”Alături de tine”, loc în care a dezvăluit detalii din viața profesională, dar și personală.

 

S-a discutat despre lumea fotbalului, despre cât de grea este viața în deplasare, despre întâmplările din vestiare, însă pe lângă toate acestea, Cristi Pulhac și-a adus aminte, cu nostalgie, de vremea în care terenul de fotbal era casa lui.

”Lumea aceasta a fotbalului e o perioadă destul de scurtuță dacă stăm și o analizăm. Ai o perioadă de 10-11 ani de glorie, în care întâlnești supărări, fericiri, depinde dacă joci la o echipă importantă, ai mai multă deschidere în mass media, te cunoaște mai multă lume… foarte frumos”, ne-a mărturisit fotbalistul.

Deși au trecut 3 ani de când acesta s-a retras din lumea fotbalului, încă este nostalgic și analizează decizia pe care trebuie să o ia un fotbalist atunci când i se încheie perioada de glorie sau atinge o anumită vârstă.

”Cu cât se apropie mai repede, și simți în general, bine unii dintre noi mai trag de ei… Cred că trebuie să simți când e momentul să te retragi. Lumea trebuie să rămână cu impresia că ai făcut lucruri bune. Nu să forțezi. După o vârstă nu mai dai randamentul pe care l-ai avut cândva” recunoaște Pulhac.

 

Sursa ProTV

 

Văzut fără rutina zilnică, fără antrenamente, fără meciuri și fără colegii de vestiar, Cristi mărturisește că a avut o perioadă de 7-8 luni în care nu i-a fost ușor și a avut nevoie de ajutorul soției:

”Am încercat să gândesc ceva înainte de a lua decizia, însă totul necesită puțin timp. Și de adaptare, și pentru tot ceea ce gândești pentru viitor de a face.

Pot să spun că am avut o perioadă de 7-8 luni de zile în care soția chiar m-a ajutat, în primul rând mental.

A fost o perioadă dificilă. Te gândești că ai vrea să mai joci. Ai avut un program atâta timp. Am avut perioada grea… Apoi mi-am reluat activitatea în alte domenii”

Emisiunea integrală și mai multe informații puteți urmări și pe canalul nostru de YouTube:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?