joi, februarie 29, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Cristi Pulhac regretă retragerea din lumea fotbalului?

Cristi Pulhac regretă retragerea din lumea fotbalului?

Cristi Pulhac, celebrul fotbalist care a jucat 11 ani la Dinamo, a fost invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ”Alături de tine”, loc în care a dezvăluit detalii din viața profesională, dar și personală.

 

S-a discutat despre lumea fotbalului, despre cât de grea este viața în deplasare, despre întâmplările din vestiare, însă pe lângă toate acestea, Cristi Pulhac și-a adus aminte, cu nostalgie, de vremea în care terenul de fotbal era casa lui.

”Lumea aceasta a fotbalului e o perioadă destul de scurtuță dacă stăm și o analizăm. Ai o perioadă de 10-11 ani de glorie, în care întâlnești supărări, fericiri, depinde dacă joci la o echipă importantă, ai mai multă deschidere în mass media, te cunoaște mai multă lume… foarte frumos”, ne-a mărturisit fotbalistul.

Deși au trecut 3 ani de când acesta s-a retras din lumea fotbalului, încă este nostalgic și analizează decizia pe care trebuie să o ia un fotbalist atunci când i se încheie perioada de glorie sau atinge o anumită vârstă.

”Cu cât se apropie mai repede, și simți în general, bine unii dintre noi mai trag de ei… Cred că trebuie să simți când e momentul să te retragi. Lumea trebuie să rămână cu impresia că ai făcut lucruri bune. Nu să forțezi. După o vârstă nu mai dai randamentul pe care l-ai avut cândva” recunoaște Pulhac.

 

Sursa ProTV

 

Văzut fără rutina zilnică, fără antrenamente, fără meciuri și fără colegii de vestiar, Cristi mărturisește că a avut o perioadă de 7-8 luni în care nu i-a fost ușor și a avut nevoie de ajutorul soției:

”Am încercat să gândesc ceva înainte de a lua decizia, însă totul necesită puțin timp. Și de adaptare, și pentru tot ceea ce gândești pentru viitor de a face.

Pot să spun că am avut o perioadă de 7-8 luni de zile în care soția chiar m-a ajutat, în primul rând mental.

A fost o perioadă dificilă. Te gândești că ai vrea să mai joci. Ai avut un program atâta timp. Am avut perioada grea… Apoi mi-am reluat activitatea în alte domenii”

Emisiunea integrală și mai multe informații puteți urmări și pe canalul nostru de YouTube:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...