Te simți neiubită de soțul tău sau tu, poate nerespectat de soția ta?
Socrii îți crează probleme, sau lipsa timpului petrecut în familie, poate, îți dă dureri de cap?
Parcă v-ați blocat în comunicare, ba chiar și în relațiile intime?
De când a apărut copilul simți ca poate ceva s-a întamplat cu soția ta, sau poate cu el, de când a acceptat noua ofertă de muncă?
Hai să vedem ce are Biblia de spus în acest sens!

Sâmbătă, 18 martie de la ora 10:00 la Biserica Vertical, București
Duminică, 19 Martie de la ora 11:00 la Biserica 43, București
Luni, 20 Martie de la ora 18:00 la Biserica Golgota, București

Vorbitorul va fi Pastorul Cristian Bărbosu; Absolvent Moody Bible Institute, Dallas Theological Seminary și Trinity International University (doctorat), a scris câteva cărți și vorbește în conferințe naționale sau internaționale. Are o lucrare extinsă de predicare pe radio și TV. Este căsătorit cu Anne și impreună au 3 fete. Iar în serile spirituale de la bisericile bucureștene va aduce prin experiența sa de viață și inspirație Divină, cuvântul lui Dumnezeu aproape de nevoile cuplurilor creștine!

Acesta a fost invitat și în emisiunea lui Cornel Dărvășan, ”Știrea ce bună” la A7tv, în care a vorbit despre relevanța bisericii și a creștinismului în ziua de azi.

”Religia e una, credința e alta! Religia poate să rămână înrădăcinată, fosilizată în jaloane culturale care au avut un impact, un efect și o relevanță în anumite vremi. Iar în momentul în care rămâi la ele și vremurile sunt în continuă schimbare, ajungi să pierzi esența din cauza formei. Noica avea o vorbă și sună cam așa:”

”Ce curios rol are „valul” în istoria românească; valul lui Traian şi alte valuri. In
fond valul e simbolul mişcării; la noi însă s-a staticizat şi a devenit zid de apărare. Inceputurile româneşti constau în încremenirea valurilor.” – Constantin Noica în Jurnal Filosofic

Poți urmări întreaga emisiunea accesând link-ul de mai jos: