8.5 C
București
marți, 7 februarie 2023
Acasă Emisiuni Ce este omul Costel Pîrnău este un exemplu de curaj, determinare și voință

Costel Pîrnău este un exemplu de curaj, determinare și voință

Costel Pîrnău sau Nick Vujicic de Timișoara este o forță, un om plin de determinare. Este un învingător, deși, în ochii oamenilor, pare că a pierdut enorm de mult.

„Nu îmi lipsește nimic în viață, doar o mână și două picioare”, spune el. Cu această atitudine a făcut imposibilul posibil. Este psiholog, speaker motivațional, psiholog clinician, artist, constructor și antreprenor și începând de duminică, 22 ianuarie, invitat permanent într-o emisiune la A7TV, numită „Ce este omul?”.

Dacă pentru unii dintre noi curaj înseamnă să omorâm un păianjen sau să ne mutăm în altă țară, pentru el curaj a fost sinonim cu puterea de a depăși numărul mare de încercări pe care viața le-a trimis în direcția sa. Nu doar că le-a depășit, dar a transformat o tragedie într-un succes.

Costel Pîrnău este un exemplu de curaj, determinare și voință

Costel Pîrnău a fost abandonat la o casă de copii, iar când a părăsit casa de copii, a dormit prin case părăsite și a lucrat ca muncitor necalificat pe șantiere. Deși chiar și doar atât pare foarte mult pentru noi, în urma unui accident, Costel a rămas fără cele 2 picioare și fără o mână. Credeți că l-a oprit acest lucru? Nici gând!

În loc să se afunde în propria nefericire și în depresie, el a ales să creadă în propria persoană, chiar și atunci când toți, inclusiv medicii, nu îi dădeau motive să fie pozitiv. Ceea ce a rezultat este dovada vie că poți să îți faci viața extraordinară. Costel Pîrnău este psiholog, speaker motivațional, psiholog clinician, artist, constructor și antreprenor.

Cu o singură mână și fără cele două picioare, omul care a urcat pe Kilimanjaro, a învățat sa cânte la nai. Totodată a dezvoltat o firmă de construcții, a întemeiat o familie și a depășit toate obstacolele vieții. În curând, Costel Pîrnău va fi invitat permanent într-o emisiune TV.

Postul de televiziune A7 TV lansează emisiunea ”Ce este omul” cu Costel Pîrnău, moderată de realizatoarea Carina Mîndroc.

Emisiunea va fi un reper de psihologie aplicată. Va oferi telespectatorilor o abordare amplă și complexă a trăirilor și experiențelor prin care trece o persoană din mai multe puncte de vedere. Adică fiziologic, psihologic, emoțional, spiritual, completate de exemple din viața personală bogată a psihologului Costel Pîrnău.

Nu este o experiență dobândită din cărți, este o experiență trăită.

Debutul va avea loc duminică, 22 Ianuarie, ora 22:00 pe A7 TV și pe canalul de YouTube A7 TV.

1 COMENTARIU

Comments are closed.ULTIMELE ARTICOLE

Despre embargoul produselor petroliere

Despre embargoul produselor petroliere. Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a discutat cu toţi marii importatori care activează în ţara noastră şi a primit asigurări că...

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică

Larisa Iordache, gimnasta care promovează terapia psihologică. Ea este o gimnastă română, medaliată olimpică, mondială și europeană, câștigătoare a medaliei de bronz în proba...

Când poate fi apatia un aliat și când nu?

Când poate fi apatia un aliat și când nu? Ce este apatia și cum poate ea să ne ajute sau să ne distrugă sistemul...

Este adevărul relativ?

Este adevărul relativ? Ce reprezintă adevărul? Cum putem știi tot adevărul? Adevărul reprezintă tematica cea mai aprinsă în discuțiile dintre orice fel de persoane...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]