miercuri, iulie 24, 2024
Acasă Articole Editoriale Corina Chiriac: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a arătat că există!”

Corina Chiriac: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a arătat că există!”

Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de muzică ușoară din România, o prezență fascinantă atât în viața de zi cu zi, cât și pe micul ecran a fost invitata colegului nostru Cornel Dărvășan în platoul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ.

Corina Chiriac este fiică de cadre didactice. Tatăl ei a fost compozitorul Mircea Chiriac, fost profesor la Conservatorul Ciprian Porumbescu din București, iar mama sa, Elisabeta Chiriac a fost profesoară de pian la același Conservator.

A debutat în muzică la vârsta de 8 ani. A studiat vioara, instrumentul muzical care a atras-o mereu, fiind baza carierei sale muzicale.

„Inima îmi bate cu putere, la fiecare spectacol. Îmi place ce fac, părinții voiau sa devin violonista, am studiat acest instrument vreme de 10 ani. Asta mi-am dorit, să strălucesc pe scenă și să fiu artista.”, mărturisea Corina Chiriac într-un interviu.

Corina Chiriac este o artista completa și complexa: atât cântăreață de muzică ușoara, cât și compozitoare, textiera, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță.

Distinsă și elegantă, o adevărată doamna, Corina Chiriac investește mult în propria imagine. O femeie de cariera în adevăratul sens al cuvântului știe că o imagine perfecta e baza unei apariții perfecte, fie că e vorba de concerte sau de emisiuni TV.

A existat, însă, un moment în viața domniei sale când a avut o revelație și a conștientizat existența lui Dumnezeu.

”Sunt oameni pe care Dumnezeu îi scutura câteodată și eu sunt unul dintre ei. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a arătat că există!”

Despre ce moment a fost vorba, aflați urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

Copilăria nu este o competiție

Copilăria nu este o competiție. Parenting-ul poate fi perceput ca un sport competitiv. Când părinții copiilor mici se întâlnesc, există adesea cineva care profită...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

”Mama m-a băgat în comă”

”Mama m-a băgat în comă”. De la doar 5 ani a fost bătută cu brutalitate de mama ei și transportată la spital cu elicopterul...