8.5 C
București
vineri, 3 aprilie 2020
Acasă Editoriale Corina Chiriac: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a arătat că există!”

Corina Chiriac: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a arătat că există!”

Corina Chiriac, una dintre cele mai apreciate și îndrăgite artiste de muzică ușoară din România, o prezență fascinantă atât în viața de zi cu zi, cât și pe micul ecran a fost invitata colegului nostru Cornel Dărvășan în platoul emisiunii ȘTIREA CEA BUNĂ.

Corina Chiriac este fiică de cadre didactice. Tatăl ei a fost compozitorul Mircea Chiriac, fost profesor la Conservatorul Ciprian Porumbescu din București, iar mama sa, Elisabeta Chiriac a fost profesoară de pian la același Conservator.

A debutat în muzică la vârsta de 8 ani. A studiat vioara, instrumentul muzical care a atras-o mereu, fiind baza carierei sale muzicale.

„Inima îmi bate cu putere, la fiecare spectacol. Îmi place ce fac, părinții voiau sa devin violonista, am studiat acest instrument vreme de 10 ani. Asta mi-am dorit, să strălucesc pe scenă și să fiu artista.”, mărturisea Corina Chiriac într-un interviu.

Corina Chiriac este o artista completa și complexa: atât cântăreață de muzică ușoara, cât și compozitoare, textiera, realizatoare de emisiuni de televiziune și actriță.

Distinsă și elegantă, o adevărată doamna, Corina Chiriac investește mult în propria imagine. O femeie de cariera în adevăratul sens al cuvântului știe că o imagine perfecta e baza unei apariții perfecte, fie că e vorba de concerte sau de emisiuni TV.

A existat, însă, un moment în viața domniei sale când a avut o revelație și a conștientizat existența lui Dumnezeu.

”Sunt oameni pe care Dumnezeu îi scutura câteodată și eu sunt unul dintre ei. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a arătat că există!”

Despre ce moment a fost vorba, aflați urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

REȚETA A LA FABIEN ”PRĂJITURĂ CU MERE FĂRĂ ZAHĂR ADĂUGAT”

Cum sună un desert sănătos? Deși paradoxală, această formulare este adevărată, iar noi vă putem iniția în arta preparării unui desert mai sănătos decât...

Când s-ar putea relaxa restricțiile în România?

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a spus că vârful pandemiei de coronavirus va fi atins, în România, în a doua jumătate a lunii aprilie când...

3 APRILIE ÎN ISTORIE

Sărbătorită în fiecare an la 3 aprilie, Ziua Jandarmeriei Române marchează data la care, în anul 1850, domnul Moldovei, Grigore Alexandru Ghica (1849-1853), a...

A plecat la facultate cu o bucată de mămăligă și 100 de lei

Leon Dănăilă, invitatul colegei noastre Laura Manciu în platoul emisiunii OAMENI ȘI PĂRERI s-a născut la 1 iulie 1933 la Darabani în județul Botoșani,...

COMENTARII RECENTE