8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Business Construirea și renovarea imobilelor, mai ușoară cu vindem-ieftin.ro

Construirea și renovarea imobilelor, mai ușoară cu vindem-ieftin.ro

Toată viața construim, renovăm, așa că materialele de construcții se vor vinde în permanență. Pe baza acestei idei, Cosmin Răileanu a dezvoltat ”Casa de comenzi vindem-ieftin.ro”, o afacere de suflet care pune accent pe experiența clientului și pe consultanță în materie de produse de construcții.

 

”Clientul are nevoie de consultanță atunci când face achiziții de materiale de construcții, are nevoie de expertiza unui specialist și acesta este motivul pentru care noi încurajăm clientul să lase pe site-ul nostru o listă cu materiale de construcții de care are nevoie, cu cantitățile și, în funcție de aceste lucruri, consultantul nostru face oferta după nevoile lui.

Vindem-ieftin.ro a intrat pe piața materialelor de construcții printr-un avantaj oferit către client de a scurta lanțul tradițional. Concret, noi nu mai trecem marfa pe la noi prin curte, ci livrăm de la fabrică, direct la client. Astfel se economisește un transport, depozitarea, spațiile de prezentare pentru produse sau pierderile generate de stocuri”, a explicat managerul afacerii, în platoul ”Business la Superlativ”.

Afacerea a început cu doar câțiva angajați, dar a crescut uimitor ajungând, în prezent,  în situația în care angajații sunt copleșiți de numărul mare de cereri.

”Am crescut în fiecare an cu 50%. În anul pandemiei am crescut 74%. Oamenii s-au mutat în online și asta ne-a avantajat pe noi care eram deja acolo.

Anul 2020 l-am închis cu 6.5 milioane de euro cifra de afaceri, iar la această jumătate a anului suntem în drumul către 10 milioane de euro”, a mărturisit Cosmin Răileanu, în exclusivitate, pentru A7TV.

În ultimul an cererea pentru imobiliare și materiale de construcții a tot crescut, chiar dacă analiștii economici preconizau o criză a puterii de cumpărare.

”Creșterea prețurilor la materialele de construcții, din 2021, vine din contextul pandemiei. După ce s-au relaxat condițiile, toată lumea a fugit către confort și către siguranță.

Au renunțat, în primă fază, la petreceri, la vacanțe și toți banii s-au direcționat către siguranță și confort, deci către construcții. De aici vine creșterea” – a explicat managerul Casei de comenzi Vindem-ieftin.ro, Cosmin Răileanu.

Dacă ai nevoie de consultanță specializată pentru materialele de construcții, nu ezita să intri pe http://www.vindem-ieftin.ro

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...