8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Business Construirea și renovarea imobilelor, mai ușoară cu vindem-ieftin.ro

Construirea și renovarea imobilelor, mai ușoară cu vindem-ieftin.ro

Toată viața construim, renovăm, așa că materialele de construcții se vor vinde în permanență. Pe baza acestei idei, Cosmin Răileanu a dezvoltat ”Casa de comenzi vindem-ieftin.ro”, o afacere de suflet care pune accent pe experiența clientului și pe consultanță în materie de produse de construcții.

 

”Clientul are nevoie de consultanță atunci când face achiziții de materiale de construcții, are nevoie de expertiza unui specialist și acesta este motivul pentru care noi încurajăm clientul să lase pe site-ul nostru o listă cu materiale de construcții de care are nevoie, cu cantitățile și, în funcție de aceste lucruri, consultantul nostru face oferta după nevoile lui.

Vindem-ieftin.ro a intrat pe piața materialelor de construcții printr-un avantaj oferit către client de a scurta lanțul tradițional. Concret, noi nu mai trecem marfa pe la noi prin curte, ci livrăm de la fabrică, direct la client. Astfel se economisește un transport, depozitarea, spațiile de prezentare pentru produse sau pierderile generate de stocuri”, a explicat managerul afacerii, în platoul ”Business la Superlativ”.

Afacerea a început cu doar câțiva angajați, dar a crescut uimitor ajungând, în prezent,  în situația în care angajații sunt copleșiți de numărul mare de cereri.

”Am crescut în fiecare an cu 50%. În anul pandemiei am crescut 74%. Oamenii s-au mutat în online și asta ne-a avantajat pe noi care eram deja acolo.

Anul 2020 l-am închis cu 6.5 milioane de euro cifra de afaceri, iar la această jumătate a anului suntem în drumul către 10 milioane de euro”, a mărturisit Cosmin Răileanu, în exclusivitate, pentru A7TV.

În ultimul an cererea pentru imobiliare și materiale de construcții a tot crescut, chiar dacă analiștii economici preconizau o criză a puterii de cumpărare.

”Creșterea prețurilor la materialele de construcții, din 2021, vine din contextul pandemiei. După ce s-au relaxat condițiile, toată lumea a fugit către confort și către siguranță.

Au renunțat, în primă fază, la petreceri, la vacanțe și toți banii s-au direcționat către siguranță și confort, deci către construcții. De aici vine creșterea” – a explicat managerul Casei de comenzi Vindem-ieftin.ro, Cosmin Răileanu.

Dacă ai nevoie de consultanță specializată pentru materialele de construcții, nu ezita să intri pe http://www.vindem-ieftin.ro

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?