joi, februarie 29, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Consilierii PMB, înghesuiți în sălile de grup. De ce nu a fost...

Consilierii PMB, înghesuiți în sălile de grup. De ce nu a fost folosită sala de consiliu?

Nicușor Dan, primarul Capitalei, a convocat miercuri, 02 iunie, la sediul Primăriei Municipiului București, o ședință ordinară a Consiliului General al Municipiului București. Primăria Capitalei anunță că, în contextul situaţiei generate de răspândirea virusului SARS CoV-2, lucrările sedinţei se vor desfăşura online.

 

Astfel, pentru respectarea normelor impuse de criza sanitară, publicul şi reprezentanţii mass- media vor putea urmări ședinţa online, pe site-ul http://www.pmb.ro.

Se pare că edilul nu are aceeași grija și față de proprii consilieri.

Sursa Facebook Florian Lixandru

”Deși măsurile de relaxare au intrat în vigoare, primarul general se încăpățânează în continuare și convoacă pentru azi 02.06.2021, ședința Consiliului General al Municipiului București cu prezența consilierilor generali în sălile de grup și nu în sala de consiliu pe care preferă să o împartă cu președintele de ședința și cu personalul din aparatul Primăriei.

Cu toate că sala de consiliu este foarte generoasă ca spațiu, noi, consilierii generali suntem nevoiți sa stăm umăr la umăr într-o sală necorespunzătoare din punct de vedere al suprafeței raportate la numărul de consilieri prezenți”, a scris pe Facebook Florian Lixandru, Consilier General PMB.

Sursa Facebook Florian Lixandru

Există, totuși, și vești bune. Nicuşor Dan şi-a exprimat speranţa că problemele cu furnizarea apei calde din Capitală vor fi rezolvate în aproximativ o săptămână, menţionând că acestea sunt cauzate de ELCEN, pentru că a decis să intre în revizie simultan cu două centrale.

El a menţionat că oprirea furnizării apei calde este „semnificativă” în sectoarele 4 şi 5.

Sursa G4media

„Am vrut să fiu foarte echilibrat în relaţia pe care o avem cu ELCEN. Aş dori şi să preluăm ELCEN, plătind statului, Ministerului Energiei, contravaloarea, tocmai ca să nu mai fie tot timpul această pasare a răspunderii între ELCEN şi Termoenergetica, societatea noastră.

Problemele care sunt în Bucureşti de 2-3 săptămâni nu sunt cauzate de noi, sunt cauzate de ELCEN, pentru că a decis să intre în revizie simultan cu două centrale”, a adăugat Nicuşor Dan.

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...