8.5 C
București
luni, 27 iunie 2022
Acasă Articole Noutăți Concurs pentru telespectatorii fideli, organizat de A7TV

Concurs pentru telespectatorii fideli, organizat de A7TV

Premiem telespectatorii fideli!
Împreună cu Maurer Imobiliare, ți-am pregătit 7 week-end-uri de vis la Brașov!

 

Îți poți lua soțul, soția, cea mai bună prietenă ori cel mai bun prieten împreună cu tine și vă puteți răsfăța în mijlocul naturii în cel mai liniștit, relaxant și curat cartier din România.

Dacă ești amator de aventură și plimbare, munții din jur te așteaptă să îi descoperi și să îți creezi amintiri de neuitat cu cea mai dragă persoană din viața ta!

Urmărește emisiunile tale preferate, scrie în comentariile postării de concurs, pe pagină noastră de Facebook, care este emisiunea ta favorită și încarcă o fotografie cu televizorul tău pe postul A7TV și intri automat în joc.

Dă like si share paginii noastre de Facebook, A7TV pentru a afla detalii și dacă ai câștigat, dar și pentru a-ți ajuta prietenii să meargă într-o excursie la munte.

Din fericire, indiferent de anotimp, orașul Brașov oferă o mulțime de oportunități de relaxare și distracție.

Cele mai importante locuri de vizitat în Brașov și împrejurimi ți le prezentăm mai jos: Piața Sfatului, Casa Negustorilor, Biserica Neagră, Strada Sforii, Muzeul de istorie din Brașov, Poarta Ecaterinei, Bastionul Fierarilor, Poiana Brașov – cea mai cunoscută stațiune montană din România, Satul Viscri Castelul, Bran, Rezervația de urși de la Zărnești, Templul Ursitelor, Prima Școală Românească, Satul Săsesc Prejmer, Cetatea Râșnov, Cetățuia, Cascada Urlătoarea, Tâmpa, Cetatea Medievală, Rupea, Parc Aventura.

Fiecare din aceste locații îți vor oferi ocazia să cunoști România, să cunoști istoria și cultura și să faci poze cu care Îți vei impresiona toți prietenii!

Mai mult decât atât, te poți deconecta de la stres și activitățile cotidiene și să îți încarci bateriile pentru noi reușite!

Concursul se încheie pe 1 decembrie 2021, iar câștigătorii vor fi extrași prin tragere la sorți cu ajutorul site-ului https://commentpicker.com/, din 2 în 2 săptămâni, în ziua de joi, și anunțați aici, pe pagina de Facebook.

Perioada în care aceștia pot alege să utilizeze premiul este până la data de 15 decembrie 2021.

Vezi întregul regulament aici 👇

https://www.a7tv.ro/regulament-concurs/

Mult succes tuturor participanților.

Premiem telespectatorii fideli!
Împreună cu Maurer Imobiliare, ți-am pregătit 7 week-end-uri de vis la Brașov!

Urmărește emisiunile tale preferate, scrie în comentariile postării de concurs, pe pagina noastră de Facebook, care este emisiunea ta favorita și încarcă o fotografie cu televizorul tău pe postul A7TV și intri automat în joc.

Dă like și share paginii noastre de Facebook A7TV pentru a afla detalii și dacă ai câștigat, dar și pentru a-ți ajuta prietenii să meargă într-o excursie la munte.

Iată ce poți vizita sau ce poți face în zona Brașovului dacă vei fi printre cei norocoși!

Din fericire, indiferent de anotimp, orașul Brașov oferă o mulțime de oportunități de relaxare și distracție. Cele mai importante locuri de vizitat în Brașov și împrejurimi ți le prezentăm mai jos.

Piața Sfatului
Casa Negustorilor
Biserica Neagră
Strada Sforii
Muzeul de istorie din Brașov
Poarta Ecaterinei
Bastionul Fierarilor
Poiana Brașov – cea mai cunoscută stațiune montană din România
Satul Viscri Castelul
Bran
Rezervația de urși de la Zărnești
Templul Ursitelor
Prima Școală Românească
Satul Săsesc Prejmer
Cetatea Râșnov
Cetățuia
Cascada Urlătoarea
Tâmpa
Cetatea Medievală
Rupea
Parc Aventura

Te invităm să îți pui pe listă aceste itinerarii pentru a avea parte de un weekend de vis!

Mult succes tuturor participanților!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...

Dormitul pe pernă sau fără pernă? Cum este mai bine pentru sănătatea ta?

Un somn calitativ ne influențează fiecare aspect al vieții. Prin urmare, este foarte important să înțelegem ce efecte benefice are somnul asupra stării de...

3 sfaturi utile pentru prevenirea urgențelor stomatologice

Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate vârstele, însă mulți amână controlul stomatologic de rutină și intervențiile minore din diverse...

Președintele ANAF a vorbit despre evaziunea fiscală și controlul masiv ce urmează

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.   Lucian Heiuș,...