miercuri, iulie 24, 2024
Acasă Editoriale Familie Concurs la Matin A7 - ”Scrisoare către Domnul Microb”

Concurs la Matin A7 – ”Scrisoare către Domnul Microb”

Lizetta Mihăilă, psiholog clinician, logoped și profesor itinerant, a fost invitata colegului nostru Fabien Bevis, la Matin A7, în cadrul rubricii ”Părinți și copii”

Doamna psiholog ne îndeamnă să nu privim aceasta perioadă ca pe o izolare, ci, din contră, ca pe o provocare în care ne putem ocupa mai mult de pasiunile noastre, iar pentru părinți o ocazie perfectă de a petrece mai mult timp cu copiii.

Lizetta Mihăilă a lansat campania ”Sunt acasă și mă joc cu prietenii”

Aceasta campanie presupune ca cei mici să-și aleagă un joc preferat și să-și imagineze că se joacă acest joc alături de prieteni.

Pentru aceasta, copiii sunt îndemnați să deseneze, pe o foaie de hârtie, portretul prietenilor sau doar să scrie numele acestora, iar apoi să îi așeze la masa sau acolo unde se joacă, ca și cum prietenii le-ar fi aproape.

În caz de nevoie, unul din părinți poate ține locul unuia din prieteni. În acest mod, copilul nu se mai simte izolat, ci mai aproape de acești prieteni.

Doamna psiholog a inițiat și un concurs intitulat ”Scrisoare către Domnul Microb”, concurs care presupune următoarele:

  • Cei mari pot scrie o scrisoare către ”Domnul Microb”, prin care trebuie să-l convingă să plece de la noi.
  • Cei mici să facă un desen sau un colaj care să reprezinte modul în care îl combatem pe acesta.

Foto Facebook

Toate desenele și scrisorile urmează să fie prezentate în emisiunea Matin A7, iar câștigătorii vor fi invitați în platoul emisiunii, după ce va trece criza.

Foto Facebook

Despre toate acestea, dar și multe altele, aflați urmărind emisiunea Matin A7 cu Fabien Bevis.

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

Copilăria nu este o competiție

Copilăria nu este o competiție. Parenting-ul poate fi perceput ca un sport competitiv. Când părinții copiilor mici se întâlnesc, există adesea cineva care profită...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

”Mama m-a băgat în comă”

”Mama m-a băgat în comă”. De la doar 5 ani a fost bătută cu brutalitate de mama ei și transportată la spital cu elicopterul...