8.5 C
București
miercuri, 28 iulie 2021
Acasă Editoriale Actualitate CLAUDIU TÂRZIU: ”Suntem singurul popor din Europa care mai simte consecințele pactului...

CLAUDIU TÂRZIU: ”Suntem singurul popor din Europa care mai simte consecințele pactului Ribbentrop-Molotov”

Claudiu Târziu, copreședintele Partidului AUR, a fost prezent la ȘTIREA CEA BUNĂ cu Cornel Dărvășan unde a propus mai multe potențiale soluții, din perspectiva partidului pe care îl conduce, pentru crizele prin care trece România.

 

Acesta consideră că Alianța pentru Unirea Românilor este singura opoziție a guvernării actuale, care urmărește, cu adevărat, binele românilor.

Mai mult decât atât, Claudiu Târziu a venit și cu planul pentru unirea Republicii Moldova cu România și a explicat și care sunt ideile AUR pentru administrarea situației actuale.

AUR susține, ca principiu de partid, unirea românilor de dincolo de Prut cu România.

Claudiu Târziu, copreședintele formațiunii politice, a analizat, pentru A7TV, în ce situații va avea loc această uniune:

Se poate prin voința celor două părți ale poporului român – partea de dincoace de Prut și partea de dincolo de Prut, voință manifestată prin trimiterea în Parlament într-o proporție majoritară a unor parlamentari unioniști. La Chișinău și la București.

Simpatia lui Claudiu Târziu pentru unirea Basarabiei cu România îți are originea în familie, încă din copilărie:

”Bunica mea s-a născut în Soroca, Basarabia, fiind crescută acolo pentru că tatăl ei, fiind ofițer de carieră, se afla în misiune militară acolo și prin naștere a luat o amprentă naturală a locului pe care a trimis-o până la mine.

A transmis o dragoste de țară care a fost înstrăinată în mod abuziv de către două regimuri criminale. Noi suntem singurul popor din Europa care mai simte consecințele pactului Ribbentrop-Molotov”

Cu ocazia semnării tratatului de neagresiune din 1939, dintre Germania și URSS, semnatarii plenipotențiari au discuta,t în cadrul unor convorbiri strict confidențiale, problema delimitării sferelor de interese în Europa răsăriteană.

Convorbirile au dus la următorul rezultat, o înțelegere expansionistă secretă.

Articolul 3 al protocolului stipula:

„Referitor la Europa de sud-est, din partea sovietică este subliniat interesul pentru Basarabia. Partea germană își declară totalul dezinteres politic față de aceste regiuni”.

Formularea ambiguă a articolului (prin expresia „aceste regiuni”) lasă să se înțeleagă că Germania își exprimă totalul dezinteres politic pentru întreg sud-estul Europei, formulare care a fost intenționată, după cum va arăta la 24 iunie 1940 Ribbentrop.

Pentru și mai multe declarații intră pe link-ul de mai jos:

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

  1. […] Mai mult, Claudiu Târziu a mărturisit că dezideratul unirii Basarabiei cu România este moștenit de la bunica sa. „Bunica mea s-a născut în Soroca, Basarabia, fiind crescută acolo pentru că tatăl ei, ofițer de carieră, se afla în misiune militară acolo și prin naștere a luat o amprentă naturală a locului pe care a transmis-o până la mine. A transmis o dragoste pentru acea parte de țară care a fost înstrăinată în mod abuziv de către două regimuri criminale. Noi suntem singurul popor din Europa care mai simte până astăzi consecințele pactului Ribbentrop-Molotov”, a punctat copreședintele AUR în cadrul unei emisiuni tv. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Adrian Secu, studentul care a ținut piept autorităților din România, învingător în instanță!

Adrian Secu, un tânăr în vârstă de 26 de ani, licențiat în inginerie electrică și știința calculatoarelor, student în anul II la Drept, a...

Au nevoie antreprenorii de coaching?

Începutul unui business este un pas important pentru orice antreprenor și o provocare continuă pe parcursul dezvoltării lui și a afacerii lui. Există, însă,...

28 IULIE ÎN ISTORIE

Ziua mondială de luptă împotriva hepatitei, inițiată de Alianța Mondială pentru Hepatită, în 2008, este marcată, în fiecare an, la 28 iulie.   Scopul acestei zile...

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze...

COMENTARII RECENTE

Daniel Pop on 1 IULIE ÎN ISTORIE
Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?