8.5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
Acasă Emisiuni Cine este milionarul care a decorat spitalul Fundeni cu opere de artă?

Cine este milionarul care a decorat spitalul Fundeni cu opere de artă?

Eduard Uzunov este fondatorul uneia dintre cele mai vechi agenții imobiliare de lux din România, colecționar de artă, pasionat de călătorii și personaj monden. Tatăl lui l-a motivat spre succes, amenințându-l părintește, că dacă nu va învăța suficient va ajunge ciocănar. Acum, deși este milionar, acesta pune mai degrabă preț pe suflet și artă decât pe partea financiară.

 

”Sufletul este mai important decât finanțele din buzunare și din bănci. În timp am ajuns la concluzia asta. Îți trebuie o anumită maturitate, anumite experiențe de viață ca să îți dai seama.” a mărturisit Eduard Uzunov, în exclusivitate, pentru A7TV.

Proiectele în care se implică susțin declarațiile lui și pun zâmbete pe fețele multora, mai ales ale copiilor care se află în suferință.

Proiectul „Arta dă speranță” a fost inițiat de omul de afaceri Eduard Uzunov, Galeria Rotenberg- Uzunov, „Asociația pentru Sprijinirea Artelor Frumoase” (ASAF) și Asociația „Aripi spre viață”.

Acesta constă în donarea de tablouri către spitalul cu cea mai mare adresabilitate din România, unde sunt internați, anual, chiar și 5.000 de copii.

”Când suferi și te uiți la un perete gol, cred că suferința este și mai mare”,  i-a spus milionarul prezentatoarei Anisa Săndulache.

Cât despre persoanele care i se adresează pentru a primi suport financiar, Eduard Uzunov a stabilit o regulă pentru a se asigura că banii ajung exact pentru nevoia celui în cauză.

”Vin oameni să îmi ceară bani, dar nu vreau să le dau banii direct. Mai bine îi trimit la un spital și acolo plătim printr-o asociație sau printr-o fundație consultația copilului sau analizele de care are nevoie.”

Sourcea7tv


ULTIMELE ARTICOLE

Antreprenori care au reușit să valoreze cât o țară

Luna cadourilor a debutat cu o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Business la Superlativ. Vorbim despre rubrica Afaceri Creative - cu Andra Raluca Tăutu, program...

Prevenirea și gestionarea bullying-ului

Prevenirea și gestionarea bullying-ului. Fenomenul „bullying” ia amploare în zilele noastre din ce în ce mai tare, dovadă că se întețesc programele de prevenire și...

Indecizia și starea de bine

Indecizia și starea de bine. Deși ea este asociată cu anxietatea și mai târziu depresia, se pare că unii cred că oamenii indeciși pot...

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională Pentru creșterea inteligenței emoționale trebuie să se implice chiar elevii. Nu este suficient ca doar alții să...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]