8.5 C
București
miercuri, 12 mai 2021
Acasă Emisiuni Cine este milionarul care a decorat spitalul Fundeni cu opere de artă?

Cine este milionarul care a decorat spitalul Fundeni cu opere de artă?

Eduard Uzunov este fondatorul uneia dintre cele mai vechi agenții imobiliare de lux din România, colecționar de artă, pasionat de călătorii și personaj monden. Tatăl lui l-a motivat spre succes, amenințându-l părintește, că dacă nu va învăța suficient va ajunge ciocănar. Acum, deși este milionar, acesta pune mai degrabă preț pe suflet și artă decât pe partea financiară.

 

”Sufletul este mai important decât finanțele din buzunare și din bănci. În timp am ajuns la concluzia asta. Îți trebuie o anumită maturitate, anumite experiențe de viață ca să îți dai seama.” a mărturisit Eduard Uzunov, în exclusivitate, pentru A7TV.

Proiectele în care se implică susțin declarațiile lui și pun zâmbete pe fețele multora, mai ales ale copiilor care se află în suferință.

Proiectul „Arta dă speranță” a fost inițiat de omul de afaceri Eduard Uzunov, Galeria Rotenberg- Uzunov, „Asociația pentru Sprijinirea Artelor Frumoase” (ASAF) și Asociația „Aripi spre viață”.

Acesta constă în donarea de tablouri către spitalul cu cea mai mare adresabilitate din România, unde sunt internați, anual, chiar și 5.000 de copii.

”Când suferi și te uiți la un perete gol, cred că suferința este și mai mare”,  i-a spus milionarul prezentatoarei Anisa Săndulache.

Cât despre persoanele care i se adresează pentru a primi suport financiar, Eduard Uzunov a stabilit o regulă pentru a se asigura că banii ajung exact pentru nevoia celui în cauză.

”Vin oameni să îmi ceară bani, dar nu vreau să le dau banii direct. Mai bine îi trimit la un spital și acolo plătim printr-o asociație sau printr-o fundație consultația copilului sau analizele de care are nevoie.”

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

MIHAI TRĂISTARIU, surpriză inedită în platoul Fresh Acces

Mihai Trăistariu, cântărețul care deține un număr record de participări la Eurovision, și-a dezvoltat o pasiune din a descoperi talente în materie de muzică.   Artistul...

Adevărul despre vaccinurile anti-Covid-19

Medicul infecționist Laurențiu Stratan, prezent la FRESH ACCES, a dezvăluit cum funcționează fiecare vaccin și care pot fi efectele adverse.   ”La Astra Zeneca -tehnologia este...

TEODOR MELEȘCANU: România plătește și acum la UE o contribuție anuală care sare de un miliard de Euro

Teodor Meleșcanu, fost ministru de externe, a vorbit, la A7TV, cu ocazia Zilei Europei, despre dezavantajele pe care le-a adus cu sine aderarea României...

MIHAI GĂINUȘĂ, de la telefonist la om de radio și televiziune

Mihai Alexandru Găinușă, numit de prieteni și Mișu Găinușă, a fost invitatul Natașei Culea în platoul emisiunii BookMedia.   Mereu o prezență tonică și ironică, Mihai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?