8.5 C
București
vineri, 1 iulie 2022
Acasă Editoriale Familie Cine este bărbatul despre care Rodica Mandache a declarat: „Este dintr-un aluat...

Cine este bărbatul despre care Rodica Mandache a declarat: „Este dintr-un aluat zeiesc. Nu este un om obișnuit”

Invitată în cadrul emisiunii „Oameni și păreri”, marea actriță Rodica Mandache a povestit despre copilărie, despre actorie și despre minunata relație de prietenie pe care o are cu maestrul Florin Piersic.

 

Actrița a vorbit cu pasiune despre începutul carierei sale în teatru și despre sentimentele care o încercau atunci când mergea la spectacole: „Teatrul era ca o religie. Cum mergi la biserică, așa era și cu teatrul”.

Rodica Mandache a trecut prin încercări multiple. Actrița a rămas văduvă la 39 ani, iar mai apoi i-a murit sora. A mărturisit că a traversat o perioadă foarte grea, în care, la fiecare doi ani, pierdea câte o persoană dragă și a declarat că a reușit să treacă peste toate momentele dificile cu ajutorul credinței:

„Te salvează credința. Există o lumină care te veghează atunci când crezi în Dumnezeu (…) Sunt credincioasă și asta este un reazem foarte puternic”.

Despre relația cu Florin Piersic, actrița a declarat că a jucat rolul în piesa pe care Florin Piersic a iubit-o cel mai mult, «Visul unei nopți de iarnă», și că marele actor îi este un foarte bun prieten: „Este dintr-un aluat zeiesc. Nu este un om obișnuit”.

Sursa TVR1

Maestrul Florin Piersic i-a transmis, în exclusivitate, prin legătură telefonică directă:

„Pe tine te-am iubit cel mai tare, pentru că pentru mine tu ai fost nu numai Doruleț, ci ai fost Rodica, care mi-a arătat atâta iubire, încât atunci când s-a terminat înregistrarea piesei «Visul unei nopți de iarnă» am fost atât de trist.

Știam că s-a terminat și parcă s-a rupt ceva în mine, că știam că n-o să te mai am parteneră. O părticică mare din sufletul meu îți aparține”.

Emoționat, Florin Piersic a mai adăugat: „Mi-aduc aminte cu mare emoție finalul piesei, când amândoi eram în lacrimi și eram parcă aceeași persoană, era ceva extraordinar și uitasem că filmăm. Eram ochi în ochi. Simțeam unul pentru altul mai mult decât spunea textul piesei”.

Emoționată până la lacrimi, Rodica Mandache i-a răspuns că a avut mare noroc că l-a întâlnit: „Mă simt o actriță norocoasă”.

Pentru a viziona întreg conținutul discuției, accesați linkul:

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Ministrul Mediului: Interzicerea motoarelor clasice în România ar distruge industria auto

România se află printre țările care s-au opus propunerii de a se interzice vânzarea mașinilor cu motoare clasice noi și cere un răgaz sau...

Câciu: ”Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă este una dintre priorităţi”

Ministrul Finanțelor a declarat că toate cele patru jaloane şi ţinte asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru primul semestru din...

A sosit primul cod roșu de caniculă din această vară!

Prima lună de vară aproape s-a încheiat însă căldura nu este nici pe departe la final. Deși au mai fost și perioade în care...

De ce să alegi un laptop sh și care sunt cele mai întâlnite mituri despre acest produs

Există persoane care ezită sa facă o achizitie atunci când văd o ofertă la un laptop second hand, chiar dacă este vorba de un...