duminică, februarie 25, 2024
Acasă Articole Business Cele mai sigure surse de finanțare pentru companii

Cele mai sigure surse de finanțare pentru companii

În domeniul afacerilor, oamenii au nevoie de sustenabilitate, de strategie, în momentul în care apelează la serviciile de consultanță. Întâlnirea pe care consultantul o are cu antreprenorul și strategia de business abordată este diferită de la o companie la alta, în funcție de nevoile acesteia, prima din ele fiind, bineînțeles, nevoia de finanțare.

În emisiunea ”Business la Superlativ” cu Flori Stoian, invitatul Adi Ploscaru, antreprenor și consultant de business oferă mai multe îndrumări în ceea ce privește modul de abordare al companiei sale de consultanță, în descoperirea punctelor slabe ale unei afaceri și cum să ajungă aceasta la un punct de echilibru:

CELE TREI REPERE PENTRU ATINGEREA ECHILIBRULUI

”Suntem alături de start-up, în primul rând, adică companiile mici și mijlocii, pentru că ele au cea mai mare nevoie atât de know-how dar și de finanțare pentru a crește.”

Totodată, ”există 3 cuvinte care sunt prezente în conversația noastră cu antreprenorii: sustenabilitate, sănătate și echilibru.

Facem tot posibilul ca antreprenorii să înțeleagă ceea ce înseamnă aceste cuvinte și cât de importante sunt pentru afacerile lor, tocmai pentru a ne asigura împreună că își cresc afacerile așa cum își doresc, însă conform acestor trei repere.”

RELAȚIA CU ANTREPRENORUL

”De obicei conversația cu antreprenorul pleacă de la o nevoie de finanțare. Cea mai mare provocare pentru acesta, atât la început de drum cât și pe parcursul derulării afacerii, este în zona de finanțare.

Dar, în momentul în care ajungem să vorbim de finanțare, ajungem să vorbim și despre cunoștințele pe care le are antreprenorul, despre cum își face business-ul.

Apoi, dincolo de acestea, descoperim că există anumite temeri, anumite lucruri în modul în care își desfășoară afacerea și facem tot posibilul să le echilibrăm astfel încât el să fie conștient de ce are nevoie din punct de vedere financiar, dar și al altor resurse ca să poată să construiască o creștere sustenabilă.”

Dacă și tu te afli în impas din punct de vedere al business-ului tău, antreprenorul Adi Ploscaru este gata să te ajute să îți depășești propriile temeri, puncte slabe și să le transformi în atuuri și în avantaje pentru prosperitatea și succesul tău.

Pentru a viziona emisiunea completă și mai multe declarații dă click pe link-ul de mai jos:

Sourcea7tv

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...