8.5 C
București
joi, 20 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie Cele mai noi cărți de la LIBREX pot fi ale tale cu...

Cele mai noi cărți de la LIBREX pot fi ale tale cu o simplă comandă online!

Toamna, când zilele sunt din ce în ce mai scurte și răcoroase, este momentul ideal să te reapuci de citit. O carte bună, o pătură pufoasă și o cană mare de ceai cald este exact ce ai nevoie la finalul unei zile, pentru a te relaxa. Dacă nu știi ce să mai citești, în continuare îți prezentăm cinci dintre noutățile LIBREX!

 

1. Când corpul spune nu

Una dintre cele mai așteptate cărți ale acestui an, vine de la Editura Curtea Veche. Cand corpul spune nu, scrisă de Gabor Mate, ne prezintă costul ascuns al stresului. Citind această carte, vei înțelege de ce este important să înveți să gestionezi mai bine situațiile stresante și să nu le lași să te mai afecteze atât de puternic.

De asemenea, vei învăța care sunt manifestările stresului pe plan fizic, mai exact ce simptome să urmărești pentru a ști când să încerci să te calmezi.

Chiar dacă nu poți controla situațiile stresante de la locul de muncă sau din viața personală, poți limita modul în care acestea te afectează. Cartea este disponibilă la precomandă și va fi livrată începând cu 8 octombrie 2021.

 

2. Billy Summers

Stephen King revine în atenția noastră cu un roman de excepție: Billy Summers. Prin această carte vei descoperi povestea de viață a lui Billy Summers, un lunetist veteran.

În prezent, își câștigă existența fiind asasin plătit și acceptă numai cazurile în care țintele sunt persoane malefice.

Planul său este să onoreze un ultim contract și apoi să se retragă, însă știi și tu că planurile nu merg întotdeauna bine. Ce se întâmplă cu Billy Summers? Află citind noua carte de Stephen King!

 

3. Repara-ma. Seria Atingerea lui Juliette. Vol. 4

Fanii seriei Atingerea lui Juliette, scrisă de Tahereh Mafi, vor fi încântați să afle că a apărut un nou volum al seriei. Este a patra carte din serie și prezintă evenimentele petrecute după uciderea comandantului suprem al Americii de Nord. Juliette Ferrars l-a ucis pe tatăl lui Warner și a devenit conducătoarea Sectorului 45. Cu toate acestea, noi provocări apar atât pentru Juliette, dar și pentru Warner, deoarece lucrurile nu puteau fi atât de simple. „Îi va face pe fani sa astepte continuarea cu sufletul la gura.” BOOKLIST

 

4. Iubirea te învață

Cea mai nouă carte de Irina Binder, anunțată încă din 2018, a fost publicată și fanii care au citit-o deja spun că este fenomenală. Este o lectură educativă și inspirațională, ce ne amintește că trebuie să ne bucurăm de micile momente de fericire din viață și să ne amintim de unul dintre scopurile noastre comune: să iubim nu doar oamenii, ci și natura și celelalte viețuitoare și în special să ne iubim pe noi.

 

5. Mademoiselle Coco și parfumul iubirii

Coco Chanel este una dintre cele mai elegante femei ce au trăit vreodată, un simbol de inspirație pentru multe doamne și domnișoare. Însă, puțini îi cunosc viața cu adevărat. A fost o orfană abandonată la o mănăstire de maici, i s-a interzis căsătoria cu omul de care se îndrăgostise, iar apoi a trecut printr-o criză existențială. Nimic nu părea că o mai bucură până când în timpul unei călătorii la Veneția, găsește inspirația pentru un parfum aparte. Este vorba despre celebrul Chanel No. 5, care și astăzi, după 100 de ani de la lansare, continuă să fie un parfum preferat de multe doamne și domnișoare.

Sperăm să îți placă recomandările noastre și să le alegi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Joe Biden promite să trimită mai multe trupe americane în România

În cadrul conferinței de presă susținute în ajunul marcării unui an de când a preluat mandatul prezidențial, președintele american Joe Biden a spus Statele Unite...

Nicușor Dan, despre greva șoferilor: Este o acțiune politică

Greva de la STB este o acțiune ilegală și foarte gravă care afectează foarte mulți bucureșteni, a declarat primarul general Nicușor Dan. El a...

Nicolae Ciucă, discuții cu ambasadoarea Franței la București, despre securitatea din Estul Europei

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a primit-o, marţi, la Palatul Victoria, pe ambasadoarea Republicii Franceze la Bucureşti, Laurence Auer. Întrevederea a avut loc în contextul exercitării...

Suntem țara în care alimentele de bază au devenit un lux?

În emisiunea Conectat by Ani Crețu, luni 17 ianuarie, avându-i ca invitați pe domnii Gabriel Ștefănescu, analist economic și Ilie Toma, deputat, șeful Comisiei...