Ce rol are domeniul etanșărilor în cadrul echipamentelor industriale?

0
234

Ce rol are domeniul etanșărilor în cadrul echipamentelor industriale? Poate părea un detaliu minuscul pentru majoritatea oamenilor, dar garnitura are un rol important pentru buna funcționare a elementelor industriale. De aceea este recomandat ca aceste materiale să fie de cea mai bună calitate.

Despre Etanșări Grafex SRL

Etanșări Grafex SRL este o companie românească privată. Este producătoare de materiale și garnituri de etanșare nonazbest pentru toate aplicațiile. De la cele mai simple pâna la cele din industria nucleară. Dezvoltarea companiei se bazează pe cunoștințele și experiența noastră în acest domeniu, precum și pe preocuparea permanentă pentru fabricarea unor produse individualizate, conforme cerințelor și potrivite aplicației.

Experiența noastră se extinde dincolo de produsele pe care le fabricăm, către utilajele și instalațile unde acestea sunt utilizate. Vă oferim soluțiile sigure care să vă permită îmbunătățirea performanțelor echipamentelor la cel mai înalt nivel de calitate și fiabilitate. Păstrăm o legătură strânsă cu toți colaboratorii noștri pentru a obține un feedback constant legat de performanța produselor, tocmai pentru a îmbunătăți permanent calitatea acestora.

Materialele utilizate in fabricarea produselor noastre sunt 100% ecologice, respectând astfel cele mai stricte reglementări în domeniul protecției mediului (Ex: grafitul expandat, PTFE, fibrele minerale/ sintetice/ organice, etc).

Vă oferim sprijinul nostru în rezolvarea situațiilor de maximă urgență prin livrarea produselor în cel mai scurt timp posibil, precum și prin oferirea de servicii de consultanță din partea specialiștilor noștri pentru rezolvarea situațiilor apărute.

În 2022, Etanșări Grafex a devenit membră a prestigioasei organizații European Sealing Association (E.S.A.). Această organizație care reprezintă elita industriei de garnituri și produse de etanșare din Europa pune accentul pe siguranță, eficiența energetică și protecția mediului, fiind concentrată pe elaborarea de standarde adecvate, elaborarea unei legislații relevante și dezvoltarea tehnologiei de etanșare.

Nu oferim doar produse inovative și calitative sau soluții tehnice optime, ci dorim să dezvoltăm parteneriate de lungă durată cu partenerii noștri.

Ce rol are domeniul etanșărilor în cadrul echipamentelor industriale?

În emisiunea ”Business la Superlativ” cu realizatoarea Flori Stoian, invitata Rodica Lazăr, CEO Grafex, răspunde la această întrebare:

”Este un domeniu foarte important. Cu toate că atunci când te gândești la o garnitură, te gândești la ceva mic infim. În comparație cu prețul unui utilaj în domeniul petrol și gaze este minuscul. Ea poate însemna totul. Înseamnă siguranța oamenilor și a întregului complex industrial unde ea este montată. O garnitură de proastă calitate sau una de bună calitate dar montată prost face diferența între a funcționa lucrurile bine sau a avea un dezastru din punct de vedere industrial.”

Aici poți viziona întreaga emisiune: