miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Articole Business Ce profit obține o asociație de proprietari?

Ce profit obține o asociație de proprietari?

Conceptul de management rezidențial este primit din ce în ce mai bine, pe piața din România, chiar dacă, la început, s-a lovit de reticența persoanelor care decideau în asociațiile de proprietari, în general persoane în vârstă. Încet, încet, echipele s-au mai schimbat fiind înlocuite de oameni mai tineri.

 

”Atât în noile complexe rezidențiale, unde, în general locuiesc oameni mai tineri, dar și la blocurile clasice s-au schimbat oamenii și au venit persoane interesate să aibă grijă nu doar de proprietatea lor, dar și de proprietatea comună și atunci se implică.

Cei mai tineri se uită în jur și văd firmele care se ocupă de aceste lucruri. În plus, rar mai găsești persoane fizice care să-și ofere serviciile, mai sunt doar cei care o fac în virtutea inerției”, declara Ottavio Șerbănescu, directorul grupului de firme Cresida, într-un interviu pentru Bursa.

În alte țări nu sunt atât de mulți proprietari persoane fizice, iar dacă vorbim de proprietari, vorbim de proprietari de clădiri. Asociațiile sunt specifice țării noastre.

În România, decizia stă la un grup de oameni și lucrurile funcţionează puţin diferit, pentru că fiecare are opiniile lui, fiecare are punctual lui de vedere. Este mult mai simplu să vorbeşti cu un proprietar de clădire, decât cu administraţia.

 

Grupul de firme Cresida este, începând din 2017, cea mai atractivă soluție pentru asociațiile de proprietari din România.

Cresida concentrează într-un singur loc toate serviciile pe care clienții le caută (administrare, consultanță, înființarea asociației de proprietari).

Grupul oferă soluții pentru toate problemele care se pot ivi în activitatea asociațiilor de proprietari. Nu numai că le sprijină în rezolvarea problemelor curente, dar asociațiile de proprietari sunt în secolul 21, au viziune și se îngrijesc de bunăstarea proprietarilor prin conservarea și chiar creșterea valorii proprietăților membrilor.

Cu o echipa tânără și inovatoare, specializata în servicii de administrare imobile, venind în întâmpinarea tuturor nevoilor și solicitărilor clienților noștri, Cresida este o companie prompta, ce dorește să îmbunătățească permanent calitatea serviciilor oferite.

Printre acestea se numără servicii de:

  • Administrare financiară
  • Administrare tehnică
  • Întreținere și mici reparații

 

De ce să alegem o companie de management rezidențial în detrimentul unui administrator clasic?

O astfel de compania generează costuri mai mici pentru că munca este eficientizată. Fiecare om are în atribuţii o anumită activitate şi se poate ocupa de mai multe asociaţii în acelaşi timp, iar în felul acesta costul pentru o asociaţie este mai mic decât salariul unui administrator cu taxele aferente.

Este mai ieftin să plăteşti o factură către o firmă, decât să angajezi un administrator. Vorbim de o sumă care se diminuează cu aproape jumătate.

În plus, o firmă face activitatea mai bine pentru că lucrează cu oameni specializaţi. Un singur om nu poate să fie specializat și în contabilitate și în instalaţii şi în legislaţie. Într-o firmă, pentru fiecare astfel de segment este cineva specializat.

Ce este managementul rezidențial? Ce profit obține o asociație de proprietari?
Cine controlează activitatea acestor firme? sunt doar câteva întrebări la care Ottavio Serbanescu va răspunde joi, 25 martie 2021, de la ora 18 în cadrul emisiunii BUSINESS LA SUPERLATIV, realizată și prezentată de Flori Stoian.

Articol sponsorizat

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...