8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Ce este Sistemul Human Design, conceptul care înglobează 6 științe?

Ce este Sistemul Human Design, conceptul care înglobează 6 științe?

Cum ar fi să ai informații referitoare la natura ta unică: sănătate, psihologie, vulnerabilități și limitări, precum și talente, puncte forte sau daruri native? Recent, a apărut o știință și anume Sistemul Human Design, care îți poate arăta cum să trăiești fără a urma regulile, sfaturile sau opiniile altora, ca o ființă umană unică, mai exact: ca tine însuți.

 

Invitată în platoul A7TV, la emisiunea “Alături de tine”, prezentată de Alina Ilioi-Mureșan, Victoria Ungureanu, specialist Human Design a venit pentru a explica cum putem să ne definim propria persoană, fără modele din exterior.

 

Victoria Ungureanu

 

Ce este conceptul Human Design?

 

Human Design te ajută să te descoperi pe tine însuți. Este un instrument care întrunește 6 științe.

Victoria Ungureanu confirmă: ”Prin prisma acestui instrument, reușim să nu mai fim nevoiți să ajungem la un psiholog.

Cu ajutorul hărții din momentul nașterii noastre, decodificăm persoana, aflând ce talente are și ce personalitate.

Partea de psihologie se implementează în momentul vorbirii, când omul află informații neștiute despre propria persoană, înțelege de ce face anumite acțiuni, punctele forte și punctele slabe. Pe scurt, se autocunoaște.”

 

Cu ce ne ajută conceptul Human Design?

 

Cunoașterea propriei persoane este foarte importantă pentru viața omului. Învățând să reacționăm corect în anumite situații, dar și să înțelegem mult mai bine la ce capitole deținem controlul și unde trebuie să perfecționăm, putem avea un psihic mult mai sănătos, să creștem încrederea de sine și să devenim conștienți și realiști.

 

Specialistul Human Design spune:”Ne ajută să ne stăpânim “șeful” nostru mental.

Human Design tocmai la acest aspect lucrează. Să luăm deciziile din interiorul nostru, cum simțim și ce simțim să facem!

Cu mintea, să gândim rațional, dar mentalul este foarte limitat, ne încarcă cu multe gânduri, devenim derutați, poate triști.

Mentalul, de obicei, este plin de frici, de neîncredere și de gânduri negative, iar vibrația noastră energetică scade, având numai urmări negative”

 

Conceptul de Human Design, chiar dacă  este nou în România, ajută foarte mult oamenii, pentru că, cu cât ești mult mai sigur pe sentimentele, trăirile și gândurile tale, cu atât crești stima de sine, ajungând la un psihic sănătos, ulterior, la o viață fericită.

 

 


ULTIMELE ARTICOLE

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult?

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult? Este o întrebare care a provocat diverse discuții prin care s-a încercat o găsire a unei...

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...