vineri, septembrie 22, 2023
Acasă Emisiuni Business la superlativ Ce avantaje au casele modulare?

Ce avantaje au casele modulare?

Ce avantaje au casele modulare? În anul 2023, construcția unei case convenționale pare a fi din ce în ce mai scumpă. Însă vestea bună ar fi că există alternative mai accesibile. Fondatoarea Arkia Creative Home, Andra Raluca Tăutu, ne explică ce costuri implică o casă modulară, ce avantaje are aceasta și unde putem construi o astel de locuință.

Ce este o casă modulară?

O casă modulară este o locuință care este construită în interiorul unui cadru din fabrică. Produsele finite sunt acoperite și transportate în noile lor locații, unde sunt asamblate de un constructor. O casă modulară nu este o casă mobilă; este pur și simplu o casă care este construită în altă locație, spre deosebire de casele tradiționale. Aceste case sunt adesea numite case din containere modulare, monobloc sau case din prefabricate.

Casele modulare și cele din prefabricate diferă complet. Casele din prefabricate nu sunt plasate pe fundații permanente. Casele din prefabricate, denumite uneori case mobile (dar nu sunt întotdeauna), pot fi mutate dintr-o locație în alta. Există legi și reglementări specifice cu privire la aceste mutări.

Despre Arkia Creative Home

Arkia Creative Home este o companie ce oferă servicii de arhitectură, design interior, asistență tehnică și consultanță încă din anul 1999. Suntem pregătiți întotdeauna pentru un nou proiect care să ne testeze limitele creative.

Misiunea Arkia Creative Home este de a crea pentru clienți, dar și împreună cu ei, un spațiu în care să se poată visa, lucra, în care să se poată juca, dar care să le ofere, pe lângă confort, mai multă fericire.

Arkia este locul unde ancorezi pentru a-ți găsi resursele și colaboratorii potriviți, pregătiți să ducă la bun sfârșit călătoria propusă.Înțelegem unicitatea clientului și dezvoltăm un proiect unic, bazat pe preferințele sale și bugetul alocat.

Cu ajutorul esteticii, modelăm culorile și formele în entități care să aducă încântare și să răspundă funcționalității propuse.

Suntem alături de client pe toată perioada de cercetare, conceptualizare, proiectare, bugetare și până la finalizarea implementării proiectului.

Ce avantaje au casele modulare?

Raluca Tăutu: Avantajul este că o faci mult mai repede. Costă mult mai puțin decat o casă convențională. Și până la urmă poți să o iei cu tine și să o muți în altă parte cu costuri mai mici decat ai reconstrui o casă de la zero. Eu aș folosi acest tip de case la case de vacanță în care nu merită să dai atât de mulți bani ca pe o locuință permanentă, ca locuintă sezonieră sau ansamblu pentru închiriere. Acolo cred că funcționează acest tip de case.

Te invităm să urmărești întreaga emisiune:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex

România nu va recunoaște statutul de soți în cuplurile de același sex. România va acorda drept de ședere soților de același sex ai cetățenilor...

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină

Declinul moral al societății și speranța în soluția divină. Într-o lume tot mai agitată și tulburată, este inevitabilă observarea declinului moral alarmant. Comportamentele destructive,...

Despre oboseala oculară

Despre oboseala oculară. Ochii sunt organe extrem de importante, reprezentând una dintre cele mai complexe și esențiale părți ale corpului uman, iar sănătatea ochilor...

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari

Cum gestionăm impulsivitatea la copiii școlari. Impulsivitatea este acea tendință minunată de a acționa înainte de a gândi, a se aventura fără să cunoască...