luni, aprilie 15, 2024
Acasă Emisiuni Business la superlativ Ce avantaje au casele modulare?

Ce avantaje au casele modulare?

Ce avantaje au casele modulare? În anul 2023, construcția unei case convenționale pare a fi din ce în ce mai scumpă. Însă vestea bună ar fi că există alternative mai accesibile. Fondatoarea Arkia Creative Home, Andra Raluca Tăutu, ne explică ce costuri implică o casă modulară, ce avantaje are aceasta și unde putem construi o astel de locuință.

Ce este o casă modulară?

O casă modulară este o locuință care este construită în interiorul unui cadru din fabrică. Produsele finite sunt acoperite și transportate în noile lor locații, unde sunt asamblate de un constructor. O casă modulară nu este o casă mobilă; este pur și simplu o casă care este construită în altă locație, spre deosebire de casele tradiționale. Aceste case sunt adesea numite case din containere modulare, monobloc sau case din prefabricate.

Casele modulare și cele din prefabricate diferă complet. Casele din prefabricate nu sunt plasate pe fundații permanente. Casele din prefabricate, denumite uneori case mobile (dar nu sunt întotdeauna), pot fi mutate dintr-o locație în alta. Există legi și reglementări specifice cu privire la aceste mutări.

Despre Arkia Creative Home

Arkia Creative Home este o companie ce oferă servicii de arhitectură, design interior, asistență tehnică și consultanță încă din anul 1999. Suntem pregătiți întotdeauna pentru un nou proiect care să ne testeze limitele creative.

Misiunea Arkia Creative Home este de a crea pentru clienți, dar și împreună cu ei, un spațiu în care să se poată visa, lucra, în care să se poată juca, dar care să le ofere, pe lângă confort, mai multă fericire.

Arkia este locul unde ancorezi pentru a-ți găsi resursele și colaboratorii potriviți, pregătiți să ducă la bun sfârșit călătoria propusă.Înțelegem unicitatea clientului și dezvoltăm un proiect unic, bazat pe preferințele sale și bugetul alocat.

Cu ajutorul esteticii, modelăm culorile și formele în entități care să aducă încântare și să răspundă funcționalității propuse.

Suntem alături de client pe toată perioada de cercetare, conceptualizare, proiectare, bugetare și până la finalizarea implementării proiectului.

Ce avantaje au casele modulare?

Raluca Tăutu: Avantajul este că o faci mult mai repede. Costă mult mai puțin decat o casă convențională. Și până la urmă poți să o iei cu tine și să o muți în altă parte cu costuri mai mici decat ai reconstrui o casă de la zero. Eu aș folosi acest tip de case la case de vacanță în care nu merită să dai atât de mulți bani ca pe o locuință permanentă, ca locuintă sezonieră sau ansamblu pentru închiriere. Acolo cred că funcționează acest tip de case.

Te invităm să urmărești întreaga emisiune:

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Coada calului – planta cu proprietăți uimitoare

Coada calului este o plantă medicinală cu numeroase proprietăți uimitoare. Este folosită de secole pentru tratarea diverselor afecțiuni precum infecțiile tractului urinar, calculii renali,...

Ce să faci dacă te întâlnești cu ursul?

Întâlnirea cu un urs în sălbăticie poate fi o experiență înfricoșătoare și periculoasă. Există câțiva pași pe care îi poți urma pentru a-ți crește...

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...