sâmbătă, aprilie 20, 2024
Acasă Editoriale Stil de viață Ce aspecte trebuie să iei în considerare atunci când alegi o saltea...

Ce aspecte trebuie să iei în considerare atunci când alegi o saltea de pat hibrid?

Salteaua hibridă poate că are de cele mai multe ori parte de toată atenția. Dar există un motiv întemeiat pentru aceasta, dincolo de brandingul puternic și marketingul strălucitor. Oferă un somn fantastic.

O saltea hibrid este o combinatie între o saltea cu arcuri peste care este pus pentru stratul de confort din spumă cu memorie sau latex.

Secretul saltelei hibride este experiența de somn grozavă și combinația de arcuri cu buzunare și straturi generoase de spumă. Crează o senzație care este în cele mai multe cazuri varianta perfectă pentru diferite tipuri de persoane. Dacă vă place suportul arcurilor și confortul spumei, o saltea hibrid este pentru dvs.

Arcurile de calitate cu buzunare

Elementul de bază al oricărei saltele hibrid excelente constă în sistemul de arcuri. Arcurile cu buzunare reprezintă cea mai bună tehnologie. Decoarece sunt învelite individual în manșoane de țesătură și se mișcă independent, adaptându-se cu precizie la forma corpului dvs., minimizând în același timp transferul de mișcare pe pat.

Mai multe arcuri în buzunar înseamnă, în general, o susținere mai bună și mai puțină cădere în timp. Deși orice peste 2.000 de arcuri este un pic exagerat. O saltea hibridă tipică va avea între 300 și 1.500 de arcuri. Ceea ce reprezintă un număr perfect acceptabil pentru majoritatea oamenilor.

Spumă de înaltă densitate

Spuma cu memorie se mulează strâns, creând o senzație de strângere a corpului care ameliorează punctele de presiune, dar este destul de moale. Spuma inovatoare din poliuretan are un grad de responsivitate mult mai ridicat. În timp ce se adaptează ușor, și, deși ambele pot figura în stratul superior de confort, cea din urmă e în avantaj dacă doriți o suprafață de dormit moale, dar receptivă.

Dacă nu știi ce să alegi, poți opta pentru saltea 200×200 de cea mai buna calitate de la rame-pat. O mulțime de modele sunt disponibile indiferent de dimensiunea, duritatea sau specificațiile care se pliază necesităților dvs. 

Densitatea nu se referă doar la modul în care se simte spuma. Ea oferă, de asemenea, durabilitatea acesteia, densitățile mai mari oferind o mai mare longevitate și susținere.

Caracteristici de răcire

Saltelele hibride au caracteristici de răcire datorită fluxului de aer inerent din jurul arcurilor cu buzunare, însă există și saltele cu o tehnologie de răcire suplimentară.

Husele exterioare respirabile realizate din materiale naturale care elimină umezeala, cum ar fi bumbacul, lâna și bambusul, ajută la îndepărtarea căldurii de pe suprafața saltelei. Deși infuziile de grafit și gel sunt și mai bune.

Gel Aquagel Air-Fresh este o tehnologie fantastică și puteți găsi saltele cu spumă cu memorie și gel Aquagel Air-Fresh la toate nivelurile de preț pe rame-pat.ro. 

Suport pentru margini

Probabil că ați experimentat acea senzație de rostogolire atunci când vă apropiați prea mult de marginea unor paturi din spumă integrală. Un hibrid bine construit, cu bobine întărite în jurul perimetrului, previne acest lucru, asigurându-vă că puteți folosi întreaga suprafață fără a vă înclina pe laterale.

Nivelul de fermitate

Fermitatea este subiectivă. Dar hibrizii se încadrează de obicei între 5 și 8 pe o scară de la 1 la 10, de la moale la ferm. Persoanele care dorm pe partea laterală preferă adesea un model mai moale, pentru ușurarea presiunii la nivelul șoldurilor și umerilor. Persoanele care dorm pe spate și în față au nevoie, în general, de o variantă mai fermă pentru alinierea coloanei vertebrale.

Dacă ai mai mult de 90 kg, ia o saltea fermă pentru longevitate. Iar dacă greutatea ta este mai mică de 140 kg, ai putea dori o saltea semi-tare.

Sperăm ca sfaturile noastre să îți fie de ajutor! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Ce vrea Dumnezeu de la mine?

Dumnezeu este un izvor de iubire necondiționată, iertare și speranță. Prin relația cu El,  oamenii găsesc confort în momentele de greutate, găsesc direcție morală...

Postul, între credință și dietă

Postul Paștelui este unul dintre cele mai mari posturi, dar și cel mai aspru din punct de vedere alimentar pentru ca stim ca postul...

A. Zăgrean, fost președinte CCR, trage un semnal de alarmă cu privire la alegeri

Augustin Zăgrean, fost președinte al Curții Constituționale a României, trage un semnal de alarmă cu privire la alegerile de anul acesta. Data alegerilor a...

Transformă încăpățânarea în perseverență

Transformarea încăpățânării în perseverență poate fi o provocare, dar este posibilă prin adoptarea unor strategii și practici eficiente. Incapatanarea poate duce la obstacole în...