8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Editoriale Stil de viață Căzi freestanding de la GQS German Quality care vor scoate orice baie...

Căzi freestanding de la GQS German Quality care vor scoate orice baie din anonimat

Timp de secole, nobilii și regalitatea au fost privilegiații care se puteau bucura de experiența unei băi relaxante în cadrul unor decoruri rafinate și fastuoase. În perioada contemporană însă, și tu poți face o declarație de stil și eleganță când vine vorba de aspectul băii tale. Tot ce ai nevoie este o cadă freestanding. Aceste căzi emblematice au margini stilizate și linii definite care dau tonul măreției, oferind o experiență cu adevărat magnifică.

 

Aparițiile lor grandioase le permit să servească drept puncte focale uimitoare, modelele lor diverse se potrivesc atât stilurilor de amenajare moderne, cât și celor tradiționale, iar acum sunt disponibile în forme și dimensiuni variate pentru a se potrivi în majoritatea spațiilor.

 

Pentru a-ți transmite acea scânteie de creativitate, am detaliat câteva exemple de cazi freestanding aflate în portofoliul GQS German Quality. Toate acestea pot crea un spațiu de baie unic și luxos.

 

  1. Acest model simplu de cadă freestanding va scoate în evidență punctele forte ale băii tale tradiționale. Impresionanta Besco Gloria poate fi plasată ca piesă centrală a camerei, cu spațiu amplu în jurul său pentru a atrage privirea. Restul camerei poate fi decorată într-un mod relativ discret sau cu plăci ceramice cu motive florale și mobilier masiv pentru un aspect tradițional autentic. Designul său ușor curbat și finisajul alb lucios vor conferi un aer sofisticat spațiului. Este realizată din material compozit DuraBe Mineral (conferă o suprafață tratată antibacterian, care oferă o curățare și întreținere facilă a căzii).

Cada freestanding ovala Besco Gloria – GQS German Quality

 

  1. Din ideea inovativă de a combina conceptul de cadă freestanding cu cel al căzii pe colț a rezultat acest model practic și extrem de elegant în același timp – Kuma Lago. Dacă alegi montajul pe colț, poți dota cada cu paravane, pentru a crea și o zonă de duș complet funcțională. O poți încadra într-un baie contemporană, alături de elemente moderne. Dacă vrei să obții un spațiu luminos și aerisit poți alege un design all-white. De asemenea, cada se va integra perfect și într-un cadru descris de contraste alb-negru.

Cada freestanding ovala Kuma Lago – GQS German Quality

 

  1. Ți-ai dorit mereu să arunci o privire în viitor? Noi credem că un pas în cada viitorului sună mult mai bine, mai ales când în centrul caracteristicilor acesteia se află nivelul ridicat de relaxare pe care îl poate oferi. Designul futurist al căzii freestanding Spatio Genoveva o scoate din limitele normalului, plasând-o cu succes în cel mai avangardist stil de amenajare.

 

Cada freestanding ovala Spatio Genoveva – GQS German Quality

 

  1. O baie descrisă de contraste alb-negru nu poate fi altfel completată decât cu o cadă freestanding în aceleași nuanțe. Balteco Allure este modelul ce se va integra perfect într-un design ultramodern. Cada este prevazută cu perete dublu ce asigură și menține temperatura constantă a apei pe o perioadă îndelungată de timp, astfel momentele tale de relaxare se pot prelungi într-o atmosferă desfătătoare.

Balteco Allure – GQS German Quality

 

  1. Eleganța va prinde alte dimensiuni cu ajutorul căzii freestanding Besco Assos Glam cu finisaj argintiu. Stilul său strălucitor și suprafața netedă, neporoasă funcționează extrem de bine într-un spațiu luxos, exotic și excentric. Designul nu este singurul său punct forte, ci și confortul pe care îl oferă și durabilitatea crescută specifică materialului compozit Mineral DuraBe din care este realizată.

Besco Assos Glam – GQS German Quality 

Așadar, indiferent dacă preferi aspectul tradițional, conceptele moderne sau combinația dintre cele două, germanquality.ro oferă o varietate de căzi freestanding într-o serie de stiluri care se potrivesc cu siguranță unei game diverse de gusturi. Asigură-te că o găsești pe cea perfectă pentru oaza ta de relaxare.ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]