Câteva dintre avantajele plicurilor de curierat

0
287

Câteva dintre avantajele plicurilor de curierat: de ce sunt utile pentru afacerea ta? 

Deții o afacere online și comercializezi bunuri care nu sunt fragile? În cazul acesta, probabil te întrebi care ce soluție poți alege pentru ambalarea bunurilor în siguranță și pentru a nu face risipă de materiale. Avem recomandarea potrivită: plicuri de curierat (pungi de curierat). Acestea sunt rezistente și sigure datorită benzii cu adeziv permanent, care împiedică desfacerea plicului fără a-l deteriora definitiv. Astfel, bunul este ferit într-un fel de furt.

Plicurile de curierat au numeroase aplicații în lanțul logistic. Pot fi folosite chiar și pentru a acoperi alt gen de ambalaj, pentru o protecție suplimentară (spre exemplu, poți pune o cutie de carton în interiorul unei pungi de curierat sau chiar cutia în care este ambalat bunul). În plus, poți trimite chiar și documente care sunt ambalate în alt tip de protecție, astfel încât vor fi în siguranță și vor ajunge la destinatar în cele mai bune condiții.

Avantajul plicului

Un avantaj evident și deloc de neglijat este faptul că ocupă foarte puțin spațiu. Astfel, poți comanda sute de plicuri de curierat pentru a le avea la îndemână și pentru reuși să onorezi toate comenzile clienților tăi la timp, fără a-ți mai face griji în privința ambalajelor.

Să mai spunem și că aceste plicuri de curierat de la RoGri sunt ușor de reperat într-un loc în care există numeroase colete sau în spații mai întunecate? Plicurile de curierat sunt de obicei albe la exterior și negru în interior. Astfel, pot fi observate rapid și reprezintă o modalitate prin care persoanele care lucrează în lanțul logistic le pot repera mai ușor.

Costul plicurilor de curierat

Trebuie să discutăm și despre costul plicurilor de curierat. Practic, în acest moment, reprezintă una dintre cele mai ieftine soluții pentru ambalare. Nu ar trebui să te gândești că aceste plicuri nu sunt eficiente, din contră. Având în vedere că sunt realizate din polietilenă reciclată, umezeala și apa nu pot pătrunde în interiorul coletului. Alături de banda adezivă foarte puternică, reprezintă o modalitate excelentă pentru a asigura o umiditate constantă în interiorul plicurilor. Astfel, indiferent de tipul bunurilor, acestea pot fi transportate cu succes fără teama că vor mucegai sau își vor schimba proprietățile. Dacă ești în căutarea unui mediu de transport pe care să îl controlezi din punct de vedere al umidității, un astfel de plic este exact ceea ce aveai nevoie.

Plicurile oferă intimitate cu privire la produs și client

De luat în calcul este și nivelul de intimitate dorit. Niciun client nu dorește să se afle ce a comandat, indiferent de ce tip de bun este vorba. De aceea, plicurile pentru curierat sunt realizate din materiale opace și perfecte pentru a proteja bunurile transportate de privirile oamenilor. De aceea, sunt indicate și pentru cadouri surpriză spre exemplu.

Așadar, în cazul în care vrei să folosești cele mai bune ambalaje pentru afacerea ta, alege cu încredere plicuri de curierat. Le poți comanda din magazinul online RoGri și vor ajunge la tine în cel mai scurt timp posibil.