8.5 C
București
miercuri, 29 iunie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Cătălin Drulă, despre demiterea managerului CFR: „Pentru mine acest subiect e încheiat!”

Cătălin Drulă, despre demiterea managerului CFR: „Pentru mine acest subiect e încheiat!”

În urma accidentului feroviar din data 28 iulie, unde un tren cu 30 de copii a stat blocat aproximativ 9 ore pe câmp, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, îi ia apărarea managerului CFR, Ovidiu Vizante, într-o nouă serie de declarații, în ciuda mesajului postat de premierul Florin Cîțu pe rețelele de socializare: “Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

Întrebat fiind despre demiterea lui Ovidiu Vizante dar și despre reacțiile necontrolate pe care șeful CFR le-a avut la adresa jurnaliștilor, Ministrul Transporturilor afirmă:

“Principiile pe care funcționez și pe care echipa mea funcționează cât timp sunt aici sunt pe bază de profesionalism şi eficiență.

Asta înseamnă că actul de management se judecă așezat, la rece, nu după o greșeală de moment, o declarație oricât de nefericită a fost.

Domnul director de la CFR Călători şi-a prezentat scuze public ieri și pentru mine subiectul e încheiat”.

Totodată, Cătălin Drulă nu pierde din vedere nici monitorizarea activității lui Ovidiu Vizante și menționează:

“Există o evaluare a mandatului dumnealui. Dumnealui are un mandat, conform legii, de patru plus două luni. Aşa sunt mandatele cu o evaluare interimară la patru luni și una finală la șase luni. Acest termen de patru luni se împlinește pe 19 august”, potrivit Digi24.

”Vom avea o evaluare profesionistă, aşa cum facem pentru toţi managerii pe care i-am adus în Ministerul Transporturilor şi vom concluziona atunci ce se întâmplă în continuare la CFR Călători”, a conchis discuția Cătălin Drulă.

SourceDigi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Marcel Ciolacu: ”Plafonarea rămâne singura soluție”

Franța și America se numără printre țările care au plafonat prețul masiv la carburanți, măsură văzută de anumiți politicieni români ca fiin comunistă. Acest...

Președintele României, mesaj cu ocazia Zilei Drapelului Național

Ziua Drapelului Național este ziua de 26 iunie, care a fost proclamată astfel prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această...

Reacția MAE la amenințările lui Medvedev

Ministerul Afacerilor Externe a precizat că „declaraţiile lui Dmitri Medvedev, subsecvente deciziei istorice a Consiliului European din 23-24 iunie privind acordarea statutului de stat...

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...