8.5 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Cătălin Drulă, despre demiterea managerului CFR: „Pentru mine acest subiect e încheiat!”

Cătălin Drulă, despre demiterea managerului CFR: „Pentru mine acest subiect e încheiat!”

În urma accidentului feroviar din data 28 iulie, unde un tren cu 30 de copii a stat blocat aproximativ 9 ore pe câmp, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, îi ia apărarea managerului CFR, Ovidiu Vizante, într-o nouă serie de declarații, în ciuda mesajului postat de premierul Florin Cîțu pe rețelele de socializare: “Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

Întrebat fiind despre demiterea lui Ovidiu Vizante dar și despre reacțiile necontrolate pe care șeful CFR le-a avut la adresa jurnaliștilor, Ministrul Transporturilor afirmă:

“Principiile pe care funcționez și pe care echipa mea funcționează cât timp sunt aici sunt pe bază de profesionalism şi eficiență.

Asta înseamnă că actul de management se judecă așezat, la rece, nu după o greșeală de moment, o declarație oricât de nefericită a fost.

Domnul director de la CFR Călători şi-a prezentat scuze public ieri și pentru mine subiectul e încheiat”.

Totodată, Cătălin Drulă nu pierde din vedere nici monitorizarea activității lui Ovidiu Vizante și menționează:

“Există o evaluare a mandatului dumnealui. Dumnealui are un mandat, conform legii, de patru plus două luni. Aşa sunt mandatele cu o evaluare interimară la patru luni și una finală la șase luni. Acest termen de patru luni se împlinește pe 19 august”, potrivit Digi24.

”Vom avea o evaluare profesionistă, aşa cum facem pentru toţi managerii pe care i-am adus în Ministerul Transporturilor şi vom concluziona atunci ce se întâmplă în continuare la CFR Călători”, a conchis discuția Cătălin Drulă.

SourceDigi24

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Vasile Dîncu: Nu se pune problema unei intervenții militare a NATO în Ucraina

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a spus miercuri, înainte de ședința CSAT programată pentru ora 13.00, că "nu se pune problema unei intervenții militare a...

Cumpără o franciză vindem-ieftin.ro chiar acum!

Vindem-ieftin.ro este o platformă online, un site în care clientul poate să își lase intențiile pentru achiziția de materiale de construcții. Pentru că activitatea...

A plagiat sau nu Nicolae Ciucă?

Nicolae Ciucă este al treilea premier implicat într-un scandal de plagiat, după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit, într-un articol PressOne, că generalul în...

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...