joi, noiembrie 30, 2023
Acasă Editoriale Actualitate Cătălin Drulă, despre demiterea managerului CFR: „Pentru mine acest subiect e încheiat!”

Cătălin Drulă, despre demiterea managerului CFR: „Pentru mine acest subiect e încheiat!”

În urma accidentului feroviar din data 28 iulie, unde un tren cu 30 de copii a stat blocat aproximativ 9 ore pe câmp, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, îi ia apărarea managerului CFR, Ovidiu Vizante, într-o nouă serie de declarații, în ciuda mesajului postat de premierul Florin Cîțu pe rețelele de socializare: „Dacă directorul CFR ar fi lucrat la Guvern, acum era acasă”.

Întrebat fiind despre demiterea lui Ovidiu Vizante dar și despre reacțiile necontrolate pe care șeful CFR le-a avut la adresa jurnaliștilor, Ministrul Transporturilor afirmă:

“Principiile pe care funcționez și pe care echipa mea funcționează cât timp sunt aici sunt pe bază de profesionalism şi eficiență.

Asta înseamnă că actul de management se judecă așezat, la rece, nu după o greșeală de moment, o declarație oricât de nefericită a fost.

Domnul director de la CFR Călători şi-a prezentat scuze public ieri și pentru mine subiectul e încheiat”.

Totodată, Cătălin Drulă nu pierde din vedere nici monitorizarea activității lui Ovidiu Vizante și menționează:

„Există o evaluare a mandatului dumnealui. Dumnealui are un mandat, conform legii, de patru plus două luni. Aşa sunt mandatele cu o evaluare interimară la patru luni și una finală la șase luni. Acest termen de patru luni se împlinește pe 19 august”, potrivit Digi24.

”Vom avea o evaluare profesionistă, aşa cum facem pentru toţi managerii pe care i-am adus în Ministerul Transporturilor şi vom concluziona atunci ce se întâmplă în continuare la CFR Călători”, a conchis discuția Cătălin Drulă.

SourceDigi24

ULTIMELE ARTICOLE

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...

Ce facem într-o situație de urgență?

Ce facem într-o situație de urgență? Dacă te-ai aflat vreodată în situația de a primi sau de a acorda primul ajutor unei persoane aflată...

Cum ne menținem ficatul sănătos?

Cum ne menținem ficatul sănătos? Ficatul, cel mai mare organ din corp, are o serie de funcții vitale. Acesta transformă hrana în energie. Procesează...