8.5 C
București
luni, 27 iunie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Cătălin Drulă candidează la șefia partidului USR

Cătălin Drulă candidează la șefia partidului USR

Sămbătă, fostul ministru al transporturilor și-a anunțat candidatura pentru șefia USR-ului. Acesta a transmis că este nevoie de cineva hotărât care să conducă partidul.

„Astăzi mi-am lansat oficial candidatura pentru președinția USR. Am demonstrat că sunt omul faptelor. Livrez rezultate concrete, nu bla-bla steril.

Vorbesc deschis, critic des şi laud la fel. Şi mereu o fac sincer şi fără ocolişuri. Cred că USR are nevoie de organizare, energie şi o mână hotărâtă pe volan.

Şi că sunt persoana potrivită pentru asta. USR este acum cel mai mare partid de opoziţie. Singurul partid liberal din România.

Dar lupta pentru destinul României va fi una grea. Suntem noi şi colosul PSD-PNL. Şi în joc este modernizarea ţării noastre”, a scris Drulă.

„În acești ani am învăţat că politica este un joc de echipa. Vedetismul şi politica pe persoana fizica nu produc rezultate durabile.

Puterea unui partid de a schimba societatea vine din organizare. Iar democraţia nu poate funcţiona fără încredere, respect şi delegare.

Le-am cerut colegilor mei să-mi acorde încrederea de fi liderul acestei construcţii frumoase, ce poarta numele USR”, a adăugat liderul interimar al formaţiunii.

„Vreau să explic ce înseamnă pentru mine leadership: înseamnă să-ţi pese.

Să crezi în ce faci. Să fii sincer cu tine şi cu cei care şi-au dat încrederea.

Să nu te fereşti de responsabilitate şi să nu abdici. Să conduci. Volanul e acolo, trebuie doar să vrei sa pui mâna pe el şi să-ţi pese de pasageri”, a declarat Drulă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMELE ARTICOLE

Sfaturi de îngrijire a grădinii pe timpul verii

Vara este perioada preferată a anului pentru mulți dintre noi, invocând amintiri de zile relaxante la plajă, aspersoare pe peluze uscate și momente de...

Dormitul pe pernă sau fără pernă? Cum este mai bine pentru sănătatea ta?

Un somn calitativ ne influențează fiecare aspect al vieții. Prin urmare, este foarte important să înțelegem ce efecte benefice are somnul asupra stării de...

3 sfaturi utile pentru prevenirea urgențelor stomatologice

Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate pentru persoanele de toate vârstele, însă mulți amână controlul stomatologic de rutină și intervențiile minore din diverse...

Președintele ANAF a vorbit despre evaziunea fiscală și controlul masiv ce urmează

Inspectorii ANAF vor verifica în principal veniturile a 561.000 de mii de români, respectiv cheltuielile acestora și achizițiile de mașini, apartamente, ori case.   Lucian Heiuș,...