sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Emisiuni Fresh Acces Cătălin Anchidin, despre Gala Premiilor Gopo

Cătălin Anchidin, despre Gala Premiilor Gopo

Gala Premiilor Gopo a adus în prim plan producții cinematografice românești și a premiat filme și actori care au scris istorie în ultimul timp pentru industria de film din România.

 

Actorul Cătălin Anchidin, membru al Academiei Europene de Film, invitat în platoul A7TV, a împărtășit cu telespectatorii emoțiile acestui eveniment: Gala Premiilor Gopo 2021!

„A fost prima mare întâlnire cu o parte bună din industria cinematografică românească și atunci și atunci e minunat sa te întâlnești cu oameni pe care doar asa mai apuci sa ii vezi”

Cătălin Anchidin a dezvăluit și care au fost marii câștigători, surprizele și pierzătorii serii de gală.

„Colectiv, marele câștigător, era previzibil, ceea ce m-a bucurat foarte tare! Colectiv era mai mult decât evident ca va lua cele 3 premii: pentru cel mai bun montaj, cel mai bun lungmetraj și cea mai buna regie.

Dar surpriza a fost filmul „5 minute” care nu a fost nominalizat la cea mai buna regie sau cel mai bun film, dar toți actorii, și secundari și principali, au plecat acasă cu un trofeu.

Marele pierzător a fost „Ivana cea groaznică” care avea 12 nominalizări, fiind filmul favorit la câteva categorii importante, dar a plecat acasă cu mâna goală”

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...