8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Actualitate Cătălin Alexandru Manolache, despre închiderea sălilor de fitness: „Am crezut că este...

Cătălin Alexandru Manolache, despre închiderea sălilor de fitness: „Am crezut că este o glumă proastă”

Cătălin Alexandru Manolache, sportiv, antreprenor, dar și manager al unui club sportiv a fost invitat, marți, la FRESH ACCES, unde a vorbit despre închiderea sălilor de fitness și despre pierderile financiare pe care le-a avut în ultimul an.

 

Sursa Arhiva personala

 

Întrebat de gazda emisiunii, Anisa Săndulache, care a fost reacția pe care a avut-o atunci când a fost anunțată, din nou, închiderea sălilor de fitness, sportivul a răspuns că a fost foarte surprins.

„Am crezut că este o glumă proastă. Nu înțelegeam de ce. Cum s-au găsit soluții pentru alte activități comerciale, ar fi putut să se găsească și pentru sălile de sport”

Cătălin Manolache a declarat că „sportul înseamnă imunitate crescută, sănătate, tinerețe, fericire” și că nu crede că a existat vreun focar de infecții în vreo sala de fitness din România, menționând că nimeni nu a fost diagnosticat pozitiv în sala în care lucrează.

Sursa Arhiva personala

 

„Știu din surse sigure că actualul ministru al Sportului nu a fost prezent atunci când s-a luat decizia închiderii sălilor de sport”, a afirmat managerul, în contextul în care, conform acestuia, anul trecut a conceput împreună cu ministrul acel ordin prin care sălile de fitness și-au reluat activitatea.

„M-am gândit să închid definitiv business-ul”

Întrebat ce pierderi a avut în 2020, sportivul a răspuns că a trebuit să scoată din buzunar 40.000 de euro pentru a acoperi cheltuielile sălii de sport și că a luat în calcul chiar închiderea sălii.

Cătălin Manolache a menționat și poziția oficială a Federației Române de Culturism și Fitness: „Federația susține deschiderea sălilor de fitness și culturism”.

Sursa Fanatik.ro

Pentru a vedea ediția integrală a emisiunii FRESH ACCES, accesați linkul de mai jos:

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?