joi, februarie 22, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Cătălin Alexandru Manolache, despre închiderea sălilor de fitness: „Am crezut că este...

Cătălin Alexandru Manolache, despre închiderea sălilor de fitness: „Am crezut că este o glumă proastă”

Cătălin Alexandru Manolache, sportiv, antreprenor, dar și manager al unui club sportiv a fost invitat, marți, la FRESH ACCES, unde a vorbit despre închiderea sălilor de fitness și despre pierderile financiare pe care le-a avut în ultimul an.

 

Sursa Arhiva personala

 

Întrebat de gazda emisiunii, Anisa Săndulache, care a fost reacția pe care a avut-o atunci când a fost anunțată, din nou, închiderea sălilor de fitness, sportivul a răspuns că a fost foarte surprins.

„Am crezut că este o glumă proastă. Nu înțelegeam de ce. Cum s-au găsit soluții pentru alte activități comerciale, ar fi putut să se găsească și pentru sălile de sport”

Cătălin Manolache a declarat că „sportul înseamnă imunitate crescută, sănătate, tinerețe, fericire” și că nu crede că a existat vreun focar de infecții în vreo sala de fitness din România, menționând că nimeni nu a fost diagnosticat pozitiv în sala în care lucrează.

Sursa Arhiva personala

 

„Știu din surse sigure că actualul ministru al Sportului nu a fost prezent atunci când s-a luat decizia închiderii sălilor de sport”, a afirmat managerul, în contextul în care, conform acestuia, anul trecut a conceput împreună cu ministrul acel ordin prin care sălile de fitness și-au reluat activitatea.

„M-am gândit să închid definitiv business-ul”

Întrebat ce pierderi a avut în 2020, sportivul a răspuns că a trebuit să scoată din buzunar 40.000 de euro pentru a acoperi cheltuielile sălii de sport și că a luat în calcul chiar închiderea sălii.

Cătălin Manolache a menționat și poziția oficială a Federației Române de Culturism și Fitness: „Federația susține deschiderea sălilor de fitness și culturism”.

Sursa Fanatik.ro

Pentru a vedea ediția integrală a emisiunii FRESH ACCES, accesați linkul de mai jos:

 

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...