8.5 C
București
luni, 28 septembrie 2020
Acasă Articole Noutăți Cât de folositoare este detoxifierea organismului?

Cât de folositoare este detoxifierea organismului?

Invitat în emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ, Narcis Cernea, personal trainer, nutriționist și autor ne-a vorbit despre cea mai „prietenoasă” metodă de detoxifiere.
Acesta ne-a explicat că atunci când iți detoxifiezi organismul este ca și când îi dai un restart și permiți tuturor funcțiilor organsimului să lucreze la randament maxim.
Nu contează dacă adopti o alimentație sănătoasă și specifică obiectivului tău, dacă organismul este blocat pe interior și nu dă randamentul scontat.
Corpul uman are o funcție de detoxifiere naturală, proprie, prin intermediul ficatului, rinichilor și a tractului gastro-intestinal, dar, de cele mai multe ori, saturăm atât de tare aceste organe cu grăsimi rele, toxine si chimicale, încât organismul nu mai are capacitatea de a se autodetoxifia sau o face insuficient. Grasimile rele, toxinele si chimicalele neeliminate se vor acumula în organe (tub digestiv, ficat, sistem biliar, rinichi, etc), în sânge și țesuturi și vor ramane acolo pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce va declanșa, în timp, grave probleme de sănătate.

„Au apărut pe piată multe produse periculoase, multe metode și proceduri periculoase pentru sănatate și cu un simplu search pe Google, poți să găsești foarte multe persoane care au avut probleme grave, inclusiv vedete …”

Despre toate acestea, dar și multe alte informații utile, puteți afla urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNA cu Cornel Dărăvășan.

Articolul precedent9 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor10 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

Fresh Acces, o PREMIERĂ pe piața media din România! Care este elementul surpriză din noua producție TV?

Suntem mereu alături de voi, publicul nostru, atenți la sugestiile și dorințele voastre și vă anunțăm, cu bucurie, că am îmbogățit grila de toamnă...

S-a dat startul alegerilor locale! 19 milioane de români sunt chemați la vot

Duminică 27 septembrie, la ora 7 dimineaţa, s-a dat startul alegerilor locale din România! Până la ora 21:00, când se închid urnele, cele peste 19...

27 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

În fiecare an, la 27 septembrie, un număr de 158 de ţări, şase teritorii şi peste 500 de membri afiliaţi, componente ale Organizaţiei Mondiale...

26 SEPTEMBRIE ÎN ISTORIE

Anual, la data de 26 septembrie, se celebrează ziua europeană a limbilor. Cu acest prilej, sunt promovate multilingvismul și diversitatea culturală de pe Bătrânul...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?