Cât de folositoare este detoxifierea organismului? – A7TV – Trăiește viitorul!

Invitat în emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ, Narcis Cernea, personal trainer, nutriționist și autor ne-a vorbit despre cea mai „prietenoasă” metodă de detoxifiere.
Acesta ne-a explicat că atunci când iți detoxifiezi organismul este ca și când îi dai un restart și permiți tuturor funcțiilor organsimului să lucreze la randament maxim.
Nu contează dacă adopti o alimentație sănătoasă și specifică obiectivului tău, dacă organismul este blocat pe interior și nu dă randamentul scontat.
Corpul uman are o funcție de detoxifiere naturală, proprie, prin intermediul ficatului, rinichilor și a tractului gastro-intestinal, dar, de cele mai multe ori, saturăm atât de tare aceste organe cu grăsimi rele, toxine si chimicale, încât organismul nu mai are capacitatea de a se autodetoxifia sau o face insuficient. Grasimile rele, toxinele si chimicalele neeliminate se vor acumula în organe (tub digestiv, ficat, sistem biliar, rinichi, etc), în sânge și țesuturi și vor ramane acolo pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce va declanșa, în timp, grave probleme de sănătate.

„Au apărut pe piată multe produse periculoase, multe metode și proceduri periculoase pentru sănatate și cu un simplu search pe Google, poți să găsești foarte multe persoane care au avut probleme grave, inclusiv vedete …”

Despre toate acestea, dar și multe alte informații utile, puteți afla urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNA cu Cornel Dărăvășan.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *