8.5 C
București
marți, 17 mai 2022
Acasă Articole Noutăți Cât de folositoare este detoxifierea organismului?

Cât de folositoare este detoxifierea organismului?

Invitat în emisiunea ȘTIREA CEA BUNĂ, Narcis Cernea, personal trainer, nutriționist și autor ne-a vorbit despre cea mai „prietenoasă” metodă de detoxifiere.
Acesta ne-a explicat că atunci când iți detoxifiezi organismul este ca și când îi dai un restart și permiți tuturor funcțiilor organsimului să lucreze la randament maxim.
Nu contează dacă adopti o alimentație sănătoasă și specifică obiectivului tău, dacă organismul este blocat pe interior și nu dă randamentul scontat.
Corpul uman are o funcție de detoxifiere naturală, proprie, prin intermediul ficatului, rinichilor și a tractului gastro-intestinal, dar, de cele mai multe ori, saturăm atât de tare aceste organe cu grăsimi rele, toxine si chimicale, încât organismul nu mai are capacitatea de a se autodetoxifia sau o face insuficient. Grasimile rele, toxinele si chimicalele neeliminate se vor acumula în organe (tub digestiv, ficat, sistem biliar, rinichi, etc), în sânge și țesuturi și vor ramane acolo pentru o perioadă lungă de timp, ceea ce va declanșa, în timp, grave probleme de sănătate.

„Au apărut pe piată multe produse periculoase, multe metode și proceduri periculoase pentru sănatate și cu un simplu search pe Google, poți să găsești foarte multe persoane care au avut probleme grave, inclusiv vedete …”

Despre toate acestea, dar și multe alte informații utile, puteți afla urmărind emisiunea ȘTIREA CEA BUNA cu Cornel Dărăvășan.

Articolul precedent9 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE
Articolul următor10 OCTOMBRIE ÎN ISTORIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








ULTIMELE ARTICOLE

Val de sinucideri în România. Ce se întâmplă?

În România, foarte mulți adulți tineri, dar și copii au ales varianta de a-și pune capăt vieții, iar motivele par a fi inexplicabile. Suicidul...

Florin Cîțu a pledat pentru menținerea Codului fiscal în forma actuală

Președintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, luni, că ar trebui luate, până la 1 iunie, mai multe măsuri fiscale, astfel încât bugetul de stat...

Mircea Geoană: ”Încurajăm această fortificare semnificativă a flancului estic”

Războiul din Ucraina continuă cu pierderi de ambele părți, iar îngrijorările cu privire la extinderea acestuia există și cresc odată cu continuarea amenințărilor din...

Sportivii de performanță, risc mai mare de îmbolnăvire?

În timpul fiecărui joc de fotbal jucătorii aleargă, în medie, 9,65 km. Mai mult, fotbalul este un sport care a fost inventat în China,...