8.5 C
București
miercuri, 30 noiembrie 2022
Acasă Editoriale Familie Cărți de dragoste – cadoul perfect

Cărți de dragoste – cadoul perfect

Odată cu trecerea timpului, orice om își dorește să se dezvolte din ce în ce mai mult, astfel că o carte ar fi destul de utilă pentru dezvoltarea ei și de ce nu pentru a avansa în relație.

Cărțile au darul de a modela oamenii într-un mod frumos, așadar nu sta pe gânduri și fă-i un astfel de cadou.

Poți face comanda din confortul canapelei tale, fără a pierde timp în trafic și fără a depune vreun efort. În primul rand, gândește-te la tema pe care vrei să o alegi pentru iubita. Având în vedere ocazia sărbătorită, poți opta pentru carti de dragoste. Acest aspect o va încânta cu siguranță, pentru că astfel de cadouri arată maturitatea ta și cât de mult ești implicat în relație.

În acest articol vei regăsi câteva titluri cu care o poți impresiona:

”Iubirea reală – Arta unei conexiuni conștiente” de Sharon Salzberg – această carte te ajută să înțelegi faptul că ești înnăscut cu puterea aceasta măreață, de a oferi iubire. Însă în primul rând trebuie să te iubești pe sine, să-ți accepți atât părțile bune, cât și cele rele, iar când vei ajunge în acest stadiu în care te vei iubi și acceptă exact așa cum ești, vei putea dărui iubire din tot sufletul.

Vei înțelege, de asemenea, din această carte că nu trebuie să faci eforturi mari pentru a fi iubit, ești vrednic de iubire  și o meriți.

Deși în prezent pare că iubirea poate fi demonstrată doar prin lucruri majore și mult zgomot, aceasta este doar o iluzie. Iubirea adevărată este simplă și te îmbogățește sufletește.

”Aproape totul despre iubire, dragoste și sex” de Ovidiu Bojor si Maria Timuc – din această carte vei trage concluzii precum că iubirea este un sentiment foarte puternic întrucât se manifestă atât în rândul animalelor, care de altfel sunt niște ființe inferioare omului. Doar gândul că un câine poate sta la mormântul stăpânului său până la moarte, te face să conștientizezi cât de puternic este acest sentiment. Astfel că și omul prin iubire devine o altă versiune a sa, o versiune pe care nu și-a cunoscut-o nici el însuși până în acel moment. Cartea de față te învață și despre unele dintre tainele iubirii și ale sexualității, despre legătura care există între corpul tău și emoțiile și gândurile tale.

”Arta de a iubi” de Erich Fromm – cartea care te va face să conștientizezi că iubirea nu reprezintă relația pe care o ai cu o anumită persoană, ci atitudinea, comportamentul tău care se răsfrânge asupra persoanei căreia îi porți sentimentele.

De asemenea trebuie să mai cunoști un aspect, o persoană nu poate iubi doar o altă persoană, ci își va iubi familia, apropiații, prietenii, altfel sentimentele sale nu pot fi considerate reale.

În prezent este destul de greu să mai trăiești o iubire împlinită, deoarece ai nevoie de răbdare, concentrare, lucruri din ce în ce mai greu de manifestat în secolul vitezei, însă nu este imposibil și poți învăța din această carte cum să reușești.

 ULTIMELE ARTICOLE

Ce înseamnă dietă low carb?

Ce înseamnă dietă low carb? Este dieta o idee bună? Ea poate genera un stil de viață sănătos, nu doar prin a slăbi, ci...

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei

Ceaiul de sunătoare ar putea fi inamicul depresiei. Acesta ar avea proprietăți care ajută creierul să se relaxeze și să se calmeze, invitând la...

Mă părăsește dacă nu pot avea copii!

Mă amenință că mă părăsește pentru că nu pot avea copii! Ce pot să fac? Este o frază care din nefericire o auzim din ce...

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România

Statistică îngrijorătoare pe piața sh auto din România. 1 din 5 mașini au kilometrajul modificat, ceea ce confirmă anxietatea multor potențiali cumpărători. Sinceritatea nu...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]