duminică, aprilie 14, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Care este rolul bărbatului în societate?

Care este rolul bărbatului în societate?

Pentru a avea o societate sănătoasă și solidă, este foarte important să știm care este rolul bărbatului. Ce menire are acesta pe pământ, ce responsabilități îi sunt atribuite și care ar trebui să fie viziunea lui în familie? Mai avem astfel de bărbați?

 

Aureliu Surulescu, președinte NeamUnit, a fost invitat în platoul A7TV, la emisiunea “Alături de tine”, pentru a ne spune ce se întâmplă cu societatea dacă nu îndeplinim corect rolurile!

 

 “Bărbatul oferă familiei o direcție!”

 

Emanciparea femeii și egalitatea între sexe poate fi înțelese greșit. Chiar dacă femeile sunt pe aceleași poziții în societate, sarcinile ar trebui puțin diferențiate, adică femeia să fie femeie, iar bărbatul bărbat.

Aureliu Surulescu, președinte NeamUnit declară: ”Bărbatul conduce familia. Este exact ca șofatul- dacă șoferul nu ghidează bine volanul, mașina iese de pe stradă! Nu există națiune sănătoasă fără familie sănătoasă”

 

Sursa Google

“Rolul femeii este dat de către bărbat!”

 

“Eu nu cred neapărat în egalitatea între sexe.

În primul rând, nu putem să spunem că există această egalitate, având în vedere că, de exemplu, nu putem compara merele cu perele. Suntem unici și importanți prin ceea ce face fiecare în societate.

Femeia este multi-funcțională, pe când bărbatul nu este.De foarte multe ori, când acesta eșuează, femeia preia ”frâiele” și rezolvă problema”, adaugă acesta.

 

“Bărbatul nu poate să stăpânească dacă nu se stăpânește!”

 

Un bărbat trebuie să se gândească foarte bine înainte de a face o acțiune și la ce impact are aceasta asupra celorlați.

Aureliu Surulescu spune: ”Bărbatul trebuie să fie un gentleman în adevăratul sens al cuvântului.

Nu poți să lovești o femeie, să-i vorbești urât sau să ceară ajutor și tu să nu i-l oferi!

Nu păstrezi femeia acasă cu violență, ci cu dragoste și fermitate.

Fermitatea poate fi înțeleasă greșit, tocmai din acest motiv persoanele de sex masculin o confundă des cu violența.

Fermitatea în fața unei femei înseamnă să fii sigur pe tine, la rândul tău să-i oferi ei un sentiment permanent de siguranță.”

 

(47) ROLUL BĂRBATULUI ÎN SOCIETATE ȘI FAMILIE | ALĂTURI DE TINE – YouTube

 

ULTIMELE ARTICOLE

Creștinii și frica de moarte

Frica de moarte a fost una dintre cele mai fundamentale temeri umane de-a lungul istoriei. Pentru mulți, credința religioasă a oferit un refugiu împotriva...

Case de marcat portabile potrivite pentru fiecare afacere

Vânzările și evidența fiscală a unei firme care desfășoară activități comerciale au nevoie de un suport tehnologic de calitate. Alegerea unei case de marcat...

De ce să le oferi copiilor cărți de Paște?

Chiar dacă mai sunt câteva săptămâni bune până la Paște, dacă ai copii sau dacă vei merge în vizită la cineva care are, probabil...

Cum să ne ferim de razele UV periculoase

Protejarea pielii împotriva razelor ultraviolete (UV) este esențială pentru prevenirea problemelor de sănătate precum arsurile solare, îmbătrânirea prematură a pielii și riscul de cancer...