8.5 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022
Acasă Editoriale Familie Când ți-ai verificat ultima dată Audi-ul ? BRO CARS SOLUTIONS te ajută

Când ți-ai verificat ultima dată Audi-ul ? BRO CARS SOLUTIONS te ajută

Dacă deții o mașină de Audi, atunci, cu siguranță înțelegi importanța reparării și întreținerii mașinii tale. Mai ales, atunci când conduci mașina ta Audi, ar trebui să te adresezi unui centru de service auto Audi bun, deoarece doar acesta îți poate întreține în mod corespunzător mașina.

 

Audi este una dintre cele mai preferate mașini de lux și este disponibilă într-o varietate de modele de pe piață, iar toate modelele de mașini sunt proiectate separat și unic.

Doar mecanicii auto certificați pot identifica problema exactă cu care se confruntă mașina ta, deoarece cunosc actualizările companiei și sunt instruiți în acest domeniu.

Bro Cars Solutions vine în sprijinul tău cu un service potrivit pentru Audiu-ul tău, precum și cu mecanici bine pregătiți.

Odată cu aceasta, un centru de service Audi este autorizat în principal numai de compania producătoare și poate gestiona cu ușurință toate modelele de mașini Audi și poate repara porțiunile exacte într-un timp scurt.

 

Cum să îți întreții mașina Audi ?

Majoritatea motoarelor auto au un consum limitat de ulei și trebui să înlocuit uleiul de la servodirecție după un timp stabilit. Când ai un Audi premium, trebuie să ai grijă ca revizia să fie făcută la timp.

Mai mult, presiunea anvelopei trebuie verificată în mod regulat și reține că presiunea anvelopelor variază adesea în funcție de temperatură. Presiunea din interiorul anvelopelor poate fluctua considerabil odată cu creșterea temperaturii în timpul verilor și în timpul ploii. Deci, este întotdeauna recomandat să verificai presiunea anvelopelor în fiecare zi în astfel de luni.

Așadar, poți opta pentru servicii profesionale la service-ul Bro Cars Solutions din Bragadiru, unde mecanicii instruiți te pot ajuta cu problemele pe care le întâmpini.

În cazul în care vei conduce mașina Audi pe o autostradă, atunci trebuie să înlocuiești filtrul de aer după un anumit număr de kilometri. Experții spun că filtrele de aer împreună cu sistemul de răcire trebuie verificate, după fiecare perioadă de timp prevăzută. Ar trebui să faci acest lucru numai la un centru service potrivit mașinii tale Audi.

 

De ce să alegi BRO CARS SOLUTIONS ?

  • Personal prietenos, expert și tehnicieni instruiți Audi.
  • Prețuri potrivite, conform standardelor pieții.
  • Piesele originale Audi sunt utilizate pentru a garanta siguranța și performanța.
  • Ultimele echipamente de diagnosticare și reparații.
  • Sunt disponibile planuri de servicii accesibile.

 

Cât de des ar trebui să merg cu Audi-ul la service-ul Bro Cars Solutions

Fă o vizită la service la fiecare 10.000 km  sau la fiecare 12 luni. Întreținerea regulată îți permite să mențineți performanța Audi-ului tău la o eficiență optimă, astfel încât să poți experimenta cele mai bune tehnologii germane.

Asigurarea respectării programelor regulate de întreținere previne riscul unor reparații costisitoare și neprevăzute. Mergi cu Audi-ul tău la Bro Cars Solutions și vei beneficia de o explorare aprofundată a vehiculului tău, explicații detaliate cu privire la tot ce ține de mașina ta.

La Bro Cars Solutions, tehnicienii de acolo sunt instruiți și se angajează să ofere un serviciu excepțional care pune Audi-ul tău în centrul activității profesioniștilor noștri.

Indiferent dacă trebuie să faci o simplă revizie, dacă ai o problemă specifică pe care dorești să o investighezi, rezervă un loc la Bro Cars Solutions Bragadiru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

Capitala paralizată! Continuă greva șoferilor STB!

Continuă greva în transportul în comun din Capitală. În această dimineață, ca și ieri, niciun tramvai, troleibuz sau autobuz nu a ieșit pe traseu,...

Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă discută despre situația de la granița dintre Ucraina și Rusia

Președintele Klaus Iohannis se întâlnește astăzi cu premierul Nicolae Ciucă pentru a discuta situația de securitate de pe Flancul Estic. Întâlnirea are loc în...

Robert Negoiță: ”Suntem în haos! Nimeni nu știe ce are de făcut!”

Planurile Urbanistice a cinci sectoare din București au fost suspendate la sfârșitul lunii februarie. După negocieri intense, de la dorința primarului de a suspenda...

Lazăr Forrai: ”Uneori nu mâncam mai mult de un cartof fiert pe zi”

La 83 de ani, Lazăr Forrai, teolog și supraviețuitor al celui de-al doilea Război Mondial, a fost prezent în platoul emisiunii "Știrea cea bună"...