8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Editoriale Familie Când ți-ai verificat ultima dată Audi-ul ? BRO CARS SOLUTIONS te ajută

Când ți-ai verificat ultima dată Audi-ul ? BRO CARS SOLUTIONS te ajută

Dacă deții o mașină de Audi, atunci, cu siguranță înțelegi importanța reparării și întreținerii mașinii tale. Mai ales, atunci când conduci mașina ta Audi, ar trebui să te adresezi unui centru de service auto Audi bun, deoarece doar acesta îți poate întreține în mod corespunzător mașina.

 

Audi este una dintre cele mai preferate mașini de lux și este disponibilă într-o varietate de modele de pe piață, iar toate modelele de mașini sunt proiectate separat și unic.

Doar mecanicii auto certificați pot identifica problema exactă cu care se confruntă mașina ta, deoarece cunosc actualizările companiei și sunt instruiți în acest domeniu.

Bro Cars Solutions vine în sprijinul tău cu un service potrivit pentru Audiu-ul tău, precum și cu mecanici bine pregătiți.

Odată cu aceasta, un centru de service Audi este autorizat în principal numai de compania producătoare și poate gestiona cu ușurință toate modelele de mașini Audi și poate repara porțiunile exacte într-un timp scurt.

 

Cum să îți întreții mașina Audi ?

Majoritatea motoarelor auto au un consum limitat de ulei și trebui să înlocuit uleiul de la servodirecție după un timp stabilit. Când ai un Audi premium, trebuie să ai grijă ca revizia să fie făcută la timp.

Mai mult, presiunea anvelopei trebuie verificată în mod regulat și reține că presiunea anvelopelor variază adesea în funcție de temperatură. Presiunea din interiorul anvelopelor poate fluctua considerabil odată cu creșterea temperaturii în timpul verilor și în timpul ploii. Deci, este întotdeauna recomandat să verificai presiunea anvelopelor în fiecare zi în astfel de luni.

Așadar, poți opta pentru servicii profesionale la service-ul Bro Cars Solutions din Bragadiru, unde mecanicii instruiți te pot ajuta cu problemele pe care le întâmpini.

În cazul în care vei conduce mașina Audi pe o autostradă, atunci trebuie să înlocuiești filtrul de aer după un anumit număr de kilometri. Experții spun că filtrele de aer împreună cu sistemul de răcire trebuie verificate, după fiecare perioadă de timp prevăzută. Ar trebui să faci acest lucru numai la un centru service potrivit mașinii tale Audi.

 

De ce să alegi BRO CARS SOLUTIONS ?

  • Personal prietenos, expert și tehnicieni instruiți Audi.
  • Prețuri potrivite, conform standardelor pieții.
  • Piesele originale Audi sunt utilizate pentru a garanta siguranța și performanța.
  • Ultimele echipamente de diagnosticare și reparații.
  • Sunt disponibile planuri de servicii accesibile.

 

Cât de des ar trebui să merg cu Audi-ul la service-ul Bro Cars Solutions

Fă o vizită la service la fiecare 10.000 km  sau la fiecare 12 luni. Întreținerea regulată îți permite să mențineți performanța Audi-ului tău la o eficiență optimă, astfel încât să poți experimenta cele mai bune tehnologii germane.

Asigurarea respectării programelor regulate de întreținere previne riscul unor reparații costisitoare și neprevăzute. Mergi cu Audi-ul tău la Bro Cars Solutions și vei beneficia de o explorare aprofundată a vehiculului tău, explicații detaliate cu privire la tot ce ține de mașina ta.

La Bro Cars Solutions, tehnicienii de acolo sunt instruiți și se angajează să ofere un serviciu excepțional care pune Audi-ul tău în centrul activității profesioniștilor noștri.

Indiferent dacă trebuie să faci o simplă revizie, dacă ai o problemă specifică pe care dorești să o investighezi, rezervă un loc la Bro Cars Solutions Bragadiru.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...

”Biblioteca vie” merge în penitenciare

Organizatorii proiectului "Biblioteca vie", susțin ca urmăresc eliminarea stigmatizării față de persoanele incarcerate, prin această activitate. Acțiunea vine în continuarea proiectului eparhial „În temniță...

Primarul Capitalei a dezvăluit ce proiecte vor fi gata la finalul anului

Nicuşor Dan a menţionat că Grădina Cişmigiu este, „cumva”, „în aceeaşi situaţie cu Bucureştiul”.   „Are aceleaşi probleme de ani de zile şi de care nu...

Constanța va rămâne fără apă caldă două săptămâni

”Primăria Municipiului Constanța informează constănțenii racordați la sistemul municipal de termoficare că în această perioadă se află în faza de executare lucrări importante de...