8.5 C
București
marți, 4 octombrie 2022
Acasă Editoriale Actualitate Cancelarul Austriei: ”Cred că ar trebui să ne gândim la sancțiuni într-un...

Cancelarul Austriei: ”Cred că ar trebui să ne gândim la sancțiuni într-un mod mai inteligent”

Oficialul spune că a mers luni la Moscova pentru a-l privi în ochi pe Vladimir Putin și pentru a-l confrunta direct cu privire la crimele de război și masacrul de la Bucha. Discuția, însă, a fost destul de tranșantă, iar președintele rus, în continuare, și-a apărat interesele personale și politice.
„Austria este alături de celelalte state membre UE în privința sancțiunilor împotriva Federației Ruse, dar ele trebuie să rănească Rusia mai mult decât Uniunea Europeană”, a declarat Nehammer pentru CNN.

 

„Am decis să ne unim forțele în ceea ce privește sancționarea Federație Ruse, iar sancțiunile decise sunt cu adevărat dure și puternice.

Vom decide și mai multe sancțiuni împotriva Rusiei pentru că vrem să arătăm că există unitate în UE, că acest război trebuie să se termine”, a spus cancelarul austriac.

„Cred că ar trebui să ne gândim la sancțiuni într-un mod mai inteligent, cum putem răni Rusia, dar nu și pe noi. Acesta este cel mai important lucru.

Există o decizie la nivelul UE, încercăm totul pentru a deveni independenți de gazul rusesc, iar asta își dorește și Austria, cu siguranță. Dar acum nu este posibil, va dura ceva timp”, a mai adăugat Nehammer.

 

Cancelarul și-a dorit o confruntare cu Putin

„Am luat decizia de a merge la Moscova pentru a-l privi în ochi pe președintele Putin și pentru a-l confrunta cu ceea ce am văzut”, a subliniat Nehammer.

Cancelarul austriac a continuat spunând că „nu este ușor pentru Putin să vorbească despre crime de război”, adăugând că l-a confruntat pe acest subiect. Întrebat dacă Putin a acceptat că sunt comise crime de război, Nehammer a răspuns: „Ei bine, știți, este președintele Putin. În această poziție, nu a fost clar.”

SourceCNN

ULTIMELE ARTICOLE

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult?

Cum reușesc unele persoane să trăiască mai mult? Este o întrebare care a provocat diverse discuții prin care s-a încercat o găsire a unei...

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă?

Distracția face o relație de căsătorie mai interesantă? Foarte multe cupluri de diferite vârste pierd pe parcursul anilor acea flacără a așa numitei distracții,...

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament

Bolnavii de Alzheimer vor avea parte de un nou tratament conform FDA. Boala Alzheimer este o patologie neurodegenerativă progresivă. Aceasta afectează gândirea coerentă, memoria și...

Mit sau adevăr – bebelușii poftesc?

Societatea din ziua de astăzi perpetuează ideea că bebelușii poftesc diverse alimente, mai ales în dreptul sugarilor. Este oare acest lucru un mit sau...