miercuri, iulie 24, 2024
Acasă Articole Noutăți ”BULETIN ECONOMIC” cu Flori Stoian, o nouă producție la A7TV. Când are...

”BULETIN ECONOMIC” cu Flori Stoian, o nouă producție la A7TV. Când are loc premiera?

Întotdeauna ne-am dorit să fim aproape de voi și să vă oferim emisiuni variate, cu subiecte diverse și de actualitate.

Iată că A7TV a pregătit, pentru voi, o nouă producție cu specific economic.

Din 28 mai, Flori Stoian vă prezintă BULETIN ECONOMIC.

Într-o perioadă în care economia trece prin schimbări radicale, televiziunea noastră vă aduce o sinteză săptămânală a celor mai importante știri economice din întreaga lume.

„Vă invităm să urmăriți acest program, pentru a fi la curent cu informațiile economice din întreaga lume”, spune Flori Stoian.

Cu o experiență de zece ani în televiziune, Flori Stoian s-a ocupat în permanență de realizarea emisiunilor economice, iar din octombrie 2017, vă aduce emisiunea Business la Superlativ, la A7 TV.

„Sunt bucuroasă să văd cum această emisiune a devenit un brand recunoscut în mediul de afaceri românesc.

Antreprenori de top ne-au fost alături, în acești trei ani. Mihaela Geoană, Veronica Savanciuc, Radu Florescu, Mircea Turdean, Corneliu Bodea, Dan Ștefan, Sorin Faur, Cristian Onețiu sau Radu Savopol sunt doar câteva nume care au fost prezente în platoul nostru.

Și cum marketingul este esențial în dezvoltarea unui brand, nu au lipsit nici vedetele care dezvoltă afaceri din propria imagine.

Andreea Marin, Cătălin Botezatu, Mihaela Tatu sau Mihai Albu au răspuns afirmativ invitației lansate de A7 TV.

Aș vrea ca telespectatorii să urmărească programele noastre zilnice, pentru a fi conectați la viitor.”, a mai spus Flori.

Îi urăm succes colegei noastre, iar pe voi vă așteptăm din 28 mai, în fiecare joi, de la ora 19.00!

ULTIMELE ARTICOLE

Pacea – un obiectiv tot mai greu de atins

Într-o lume marcată de conflicte, inegalități și tensiuni crescânde, pacea pare un obiectiv tot mai greu de atins. Cu toate acestea, figura emblematică a...

Copilăria nu este o competiție

Copilăria nu este o competiție. Parenting-ul poate fi perceput ca un sport competitiv. Când părinții copiilor mici se întâlnesc, există adesea cineva care profită...

17 iulie – Ziua Internațională a Justiției

Ziua Internațională a Justiției, celebrată pe 17 iulie, este o ocazie importantă pentru a recunoaște și promova principiile de justiție, echitate și drepturile omului...

”Mama m-a băgat în comă”

”Mama m-a băgat în comă”. De la doar 5 ani a fost bătută cu brutalitate de mama ei și transportată la spital cu elicopterul...