duminică, februarie 25, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Bomba care aruncă în aer pandemia!

Bomba care aruncă în aer pandemia!

Începând cu anul viitor, CDC renunță la metoda de diagnosticare RT-PCR a noului coronavirus și recomandă laboratoarelor și centrelor de testare să se utilizeze teste alternative până la finele anului 2021.

CDC oferă această notificare prealabilă pentru ca laboratoarele clinice să aibă timp suficient pentru a selecta și implementa una dintre numeroasele alternative autorizate de FDA.

Această decizie a fost luată în urma studiilor efectuate care au relevat faptul că metoda de diagnosticare RT-PCR nu poate diferenția SARS-CoV-2 de virusurile gripale.

https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html

Luni, 26 iulie 2021, în cadrul emisiunii coNEcTat by Ani Crețu, de la A7TV, Prof. Univ. Dr. Monica Pop a declarat că nu există niciun fel de test sau analiză care să fie foarte sigură și că termenul siguranță în medicină este greu de îndeplinit.

„Eu aș merge mai mult pe căutarea unui tratament, pentru că văd că nici testele nu sunt foarte sigure, de vaccinuri ne-am lămurit, din multe puncte de vedere, în sensul în care vaccinul la unele persoane și nu la toate, determină o formă mai ușoară a bolii, iar știm foarte bine ca vaccinatul poate să facă infecția și să transmită boala”

În cadrul aceleiași emisiuni, o opinie similară a avut și doamna doctor Oana Mihaela Secară, medic primar la Spitalul Municipal „Sfântul Ierarh dr. Luca ” din Onești, care a declarat că nu trebuie să ne bazam pe asimptomatici în momentul în care declarăm epidemie și că asimptomaticii nu ar trebui introduși în statistici, neputând fi siguri ca acești asimptomatici au fost cu certitudine purtători sănătoși, aceste teste având o marja de eroare, fiind niște teste indirecte.

„Ideea că o persoana care are RT-PCR pozitiv, reprezintă un caz, este complet greșită! Ea nu este un caz.

Caz înseamnă simptomatologie clinică, imagistică, analize de laborator eventual și putem să folosim și acest test ca o completare, dar nu ne lipsim de toate celelalte și intrăm în paradigma în care epidemia este construită pe cazuri asimptomatice.”

În contextul în care declararea pandemiei la nivel mondial s-a bazat exclusiv pe statisticile relevate de rezultatele testelor RT-PCR, nu putem să nu ne întrebăm de ce Statele Unite și CDC au ales totuși să continue utilizarea acestei metode de diagnostic până la data de 31 decembrie 2021.

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...