8.5 C
București
marți, 13 aprilie 2021
Acasă Editoriale Familie Bodo, solistul trupei PROCONSUL, sărbătorit în platoul FRESH ACCES

Bodo, solistul trupei PROCONSUL, sărbătorit în platoul FRESH ACCES

De curând, la FRESH ACCES, Bodo a vorbit, în EXCLUSIVITATE, despre schimbările care au avut loc în viața sa în ultima perioadă. Echipa FRESH ACCES i-a făcut o surpriză solistului organizând o mini aniversare, dat fiind că acesta a împlinit frumoasa vârstă de 53 de ani.

 

Artistul a vorbit despre schimbările pe care pandemia le-a adus în viața sa, alături de co-fondatorul trupei Proconsul, Dragoș Dincă.

Perioada pandemiei le-a oferit ocazia de a reorchestra o piesă compusă cu ceva timp în urmă, ”Chemare”, piesă în care au pus mesajul schimbării care s-a produs în viața lor.

Bodo relatează despre viața de dinainte să-L cunoască pe Dumnezeu ca fiind „praf”. Acesta subliniază momentul zero al schimbării: „Stăteam acasă și ne uitam la binecuvântările din jur. Aveam o formație frumoasă, ne aveam unul pe celălalt, aveam o casă și două mașini și ne-am dat seama că nu am fost destul de buni să merităm tot ce avem și că ne ceartă rușinea în fața Domnului pentru cât ne-a dat El, iar noi nu-I dădusem nimic în schimb și din acel moment am hotărât să-I dăm inimile noastre gândindu-ne cât de bun a fost Domnul cu noi.”

Din păcate, artiștii au primit cele mai multe judecăți din partea comunității creștine, fanii fiind deschiși schimbării și chiar curioși.

În legătură cu viața din pandemie, Bodo declară fericit că s-a mutat la țară împreună cu familia pentru sănătate și liniște mai multă.

De asemenea, Bodo și Dragoș se simt restricționați de faptul că muzica se aude, în prezent, doar în mediul online.

Ei simt dorința unui concert dar sunt fericiți că au ocazia de a pregăti un eveniment aniversar pe data de 14 mai 2021 în cadrul căruia doresc să aducă recunoștință lui Dumnezeu pentru călăuzirea acordată.

Mai mult, membrii Proconsul doresc să aducă în atenția publicului melodiile vechi și invită fanii să urmărească activitatea trupei pe platformele de streaming muzical.

Printre planurile din viitorul cât mai apropiat se află și lansarea unei melodii noi.

Ediția Fresh Acces s-a încheiat cu un moment surpriză pentru artistul Bodo, acesta fiind sărbătorit alături de prezentatorii emisiunii, Anisa Săndulache, Iosif și Beni Graur.

Pentru a urmări ediția integrală a emisiunii din data de 15 martie 2021 puteți accesa linkul

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

A trăit 40 de zile doar cu apă!

Invitatul Alinei Ilioi Mureșan în platoul emisiunii ALĂTURI DE TINE, Vasile Nemeș propune o inovație în domeniul detoxifierii și al slăbitului: postul cu apă....

Când va începe anul școlar 2021-2022?

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comunicat duminică, 11 aprilie, într-o postare pe Facebook, că anul școlar 2021 – 2022 va începe pe 13 septembrie....

Director general al OMS: „Pandemia este departe de a se încheia”

Confuzia, automulţumirea şi inconsecvența în combaterea COVID-19 fac ca pandemia să fie departe de a se încheia, deși ea ar putea fi pusă sub...

13 APRILIE ÎN ISTORIE

Pe 13 aprilie 1930 se năștea Sergiu Nicolaescu, regizor, scenarist, actor și, după 1989, politician român. Este de departe cel mai prolific și mai...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?