8.5 C
București
duminică, 14 august 2022
Acasă Articole Noutăți Bianca Costea își dedică medalia, obținută la campionatul de înot, lui Dumnezeu

Bianca Costea își dedică medalia, obținută la campionatul de înot, lui Dumnezeu

Bianca Costea este o inspirație pentru toți, după câștigarea argintului la Campionatul European de înot pentru juniori, dar mai ales pentru tinerii și tinerele creștine.

 

După ce a parcurs cu o viteză și execuție fantastică cei 50 de metrii ai bazinului de competiție, Bianca a mărturisit cu ochii înlăcrimați că îi dedică medalia lui Dumnezeu:

”Medalia aceasta i-o dedic lui Dumnezeu în primul rând pentru că m-a ajutat să ajung până aici și mi-a dat putere, părinților mei și tuturor celor care au crezut în mine”, a susținut aceasta.

Dumnezeu este prezent tot timpul în viața campioanei, dar mai ales înainte de concursuri:

”Înainte de probe ca acestea fac o rugăciune și stiu că atata timp cât eu dau tot ce tine de mine, mai departe este puterea lui Dumnezeu care mă ajută să reușesc.”

Sportiva Bianca Costea a cucerit, joi, medalia de argint în proba de 50 m liber din cadrul Campionatului European de înot pentru juniori.

Românca a fost cronometrată cu timpul 25.34. Aurul continental i-a revenit nemțoaicei Nina Sandrine Jazy (25.22). Podiumul a fost completat de italianca Sara Curtis (25.39).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.ULTIMELE ARTICOLE

ANM a emis Cod galben de ploi puternice pentru aproape toată țara!

Codul galben intră în vigoare azi la ora 12:00 și este valabil până luni la ora 22:00. La munte, în Oltenia, Muntenia, Moldova, zona...

Reacțiile demnitarilor români cu privire la victoriile lui David Popovici

David Popovici, copilul de aur al natației Române, a cucerit, la doar 17 ani, sâmbătă aceasta, medalia de aur în proba de 100 m...

Ministrul Digitalizări simte că România apreciază educația sa la fel de mult ca America

Studiile la universități din SUA, precum Stanford și Harvard, sunt un impediment în politica românească, a declarat ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja.   Sebastian Burduja a devenit...

Echipă de baschet botezată în râul Iordan

„Am deschis un drum acum. Cred că vor fi și alte echipe universitare care vor dori să vină și să susțină această competiție și...