duminică, februarie 25, 2024
Acasă Articole Emisiuni BENI și IOSIF GRAUR, singurii gemeni care prezintă un TV Show în...

BENI și IOSIF GRAUR, singurii gemeni care prezintă un TV Show în România!

M-am întâlnit în redacția A7TV cu unul dintre gemenii GRAUR. Nu știam care din ei este. Reușesc să-i deosebesc doar atunci când sunt împreună. Probabil că mi-a observat nedumerirea, m-a lăsat un pic, după care a spus: Sunt Beni!

 

Exact! Așa mă gândeam și eu…

Din vorbă în vorbă, l-am întrebat dacă și-a imaginat vreodată că o să lucreze într-o televiziune…

Când eram adolescent, mă uitam la știri și o imitam mereu pe Andreea Esca, în oglindă.
Știrile au fost și au rămas dintotdeauna o pasiune pentru mine, probabil și datorită Andreei. Ulterior am început să admir și o altă Andreea: Andreea Berecleanu pe care o respect mult.
Niciodată însă nu m-am gândit că voi ajunge om de televiziune.

Drumul meu se preconiza a lua o altă traiectorie când, după absolvirea liceului, am decis să studiez teologia. Însă după absolvirea facultății am realizat că sunt atras de televiziune, dar nu știam cum să fac pentru a ajunge pe sticlă.

Am făcut un CV care era aproape gol, neavând experiență și fiind proaspăt absolvent de facultate. Așa că mi-am făcut curaj și l-am trimis, prin e-mail, la toate redacțiile din România.

Am fost surprins să văd că în curând au apărut răspunsuri și oferte, însă majoritatea erau pentru postul de reporter.

Chiar în perioada aceea m-a contactat și Cornel Darvășan, redactorul șef A7TV, care mi-a propus să vin la un interviu, deoarece ei căutau un prezentator pentru o nouă producție TV.

 

A fost emoționant și stresant pentru mine, dar așa am ajuns eu prezentator la FRESH ACCES.

Ulterior s-a alăturat și fratele meu geamăn și așa bucuria a fost deplină.

Ce poți să îți dorești mai mult decât să faci ceea ce îți place, alături de persoana de care am fost nedespărțit 23 de ani.

Suntem la început de drum, e prima experiență în televiziune și sperăm să urcăm, treaptă cu treaptă, pană în vârf.

Care crezi că este atuul tău, care este cea mai mare calitate, valoare a ta?

Nu îmi doresc faimă, îmi doresc să fiu vector de influență pozitivă și să ajut societatea prin acțiunile mele.

Îmi doresc să fiu modest și un om bun pentru că cea mai importantă valoare pentru mine este bunătatea.

Am fost și sunt avid după sport, nu doar să îl urmăresc ci să îl și practic. Dacă ar fi să joc o zi întreagă tenis de câmp nu m-aș plictisi, că de rezistat, sunt puternic.

Cum este Beni? Cum te-ai descrie?

Dacă ar fi să mă descriu puțin pe mine, lucru pe care evit să îl fac în general, sunt o persoană sinceră care admiră filantropia, sunt sensibil, profund și de multe ori prea serios.

Însă am devenit așa în urma experiențelor vieții care m-au scuturat puternic și m-au maturizat.

Am o personalitate puternică, greu influențabilă când știu că ceea ce fac este corect.

Am învățat în viață că cel mai important este să faci ceea ce crezi tu că este bine, indiferent de părerilor celorlalți.

E important să pleci capul la critici, însă trebuie filtrate bine pentru a vedea dacă ele sunt cu adevărat reale și benefice pentru dezvoltarea ta.

În afară de sport, care sunt pasiunile tale?

Sunt pasionat de politică și psihologie.

Ce te sperie cel mai mult?

Lucrul de care îmi este cel mai frică este singurătatea și să pierd o persoană dragă.

Nu mi-am dat seama când, lângă noi, a sosit și celalalt Graur… Nu a fost nevoie să-l întreb ceva… pentru că a început să povestească.

Eu sunt Iosif… sosia perfectă a lui Beniamin Graur. Majoritatea oamenilor ne confundă, însă, deși suntem aproape identici fizic, ne diferențiem mult din alte puncte de vedere.

Așa că te invit să mă descoperi. Nu îmi este în fire să mă auto-descriu, însă voi încerca.

Sunt o persoană sociabilă, calmă, spontană, cu un simț al umorului dezvoltat, chiar exagerat uneori (hi hi).

Mă tot întrebam dacă să-l opresc sau nu. Pentru ziua respectivă îmi propusesem un singur interviu… dar nu am putut să-i spun asta, ba mai mult, am început să fiu curios să vad cât poate să vorbească fără să-l întreb ceva…

Îmi este nelipsit optimismul și sunt motivat să ajung pe cea mai înaltă culme posibilă a dezvoltării mele.

Încă din perioada liceului am descoperit pasiunea mea pentru antreprenoriat, începând cu produse pe care le comercializam la un preț mai mare decât le achiziționam din depozit.

Așa am început drumul meu spre independență financiară și am reușit curând să îmi cumpăr propria mea mașină.

Crescând într-o familie cu mulți copii, mai exact 9, părinții mei nu au avut posibilități prea mari financiare. Astfel că nu ne-a fost ușor, însă, fiind ambițios din fire, am reușit să devin independent financiar.

O altă pasiune care m-a stăpânit a fost televiziunea, în care visam să activez, dar niciodată nu m-am gândit că voi și izbuti.

Și iată-mă aici, lângă fratele meu geamăn pe care îl iubesc mult, în calitate de prezentator la FRESH ACCES, o emisiune pe care o iubesc și în care mă simt minunat să lucrez având o astfel de echipă compusă din minunata mea colegă Alina, Beni și Raluca Găină care este producător.

 

Speram să ajungem cât mai sus, să facem bine oamenilor prin informațiile pe care emisiunea le transmite și să influențăm pozitiv.

Suntem la început, așa că vă invit să ne urmăriți progresul!

A dispărut exact așa cum a apărut. Repede!

Mă uit în jur și observ că rămăsesem singur, dar cu două interviuri gata de publicat, sau doar cu unul…nu știu, o să văd… Mulțumesc, Beni! Mulțumesc, Iosif!

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ

Crestinii și atitunea pozitivă a vieții pe pământ. Pentru mulți creștini, atitudinea pozitivă față de viața pe pământ este o parte integrantă a credinței...

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin?

Care sunt cele mai importante calități ale unui partener creștin? Calitățile unui partener creștin pot contribui la o relație sănătoasă și profundă, bazată pe...