miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Articole Business Banii sau pasiunea? De ce să intri în afaceri?

Banii sau pasiunea? De ce să intri în afaceri?

Începând din luna septembrie, veți putea afla informații utile pentru a demara o afacere. În cadrul emisiunii „Business la Superlativ”, veți regăsi rubrica „Realitatea din Business”. Antreprenorul și fondatorul http://www.vindem-ieftin.ro, Cosmin Răileanu, va fi invitatul permanent în emisiunea prezentată de Flori Stoian.

 

„Viziunea este cea mai importantă. Bineînțeles că nici banii nu sunt de neglijat, dar nu sunt cel mai important element, ci viziunea și ambiția de a vrea să demonstrezi că ceea ce vrei tu să creezi este un lucru valoros.
Un antreprenor de succes trebuie să fie un creator. De la creație, inovație și viziune pleacă totul.

Dacă ești pasionat și creezi valoare o să ai un succes garantat încă de la început.
Sunt foarte mulți antreprenori care fac această „meserie” pentru bani.

Când copiezi un business care funcționează și vrei sa îl copiezi și tu doar pentru că acel business aduce venituri, este posibil să nu funcționeze pentru că dispare pasiunea, dispare încrederea.

Un antreprenor trebuie să fie un foarte bun elev, să fie deschis să învețe pe parcurs, să se adapteze provocărilor zilnice pe care le are un antreprenor, să facă din pasiune antreprenoriat și să aibă dorința de a-și confirma că visul lui și-l poate materializa dacă are suficienta încredere în el”.

http://www.vindem-ieftin.ro a intrat pe piața materialelor de construcții printr-un avantaj oferit către client de a scurta lanțul tradițional.

Concret, compania nu mai trece marfa prin curte, ci livrăm de la fabrică, direct la client. Astfel se economisește un transport, depozitarea, spațiile de prezentare pentru produse sau pierderile generate de stocuri.

 

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...