8.5 C
București
luni, 8 martie 2021
Acasă Emisiuni Business la superlativ Avocatura de business, o afacere profitabilă?

Avocatura de business, o afacere profitabilă?

Roxana Tudor este un avocat de business cu o vastă experiență profesională dobândită în peste 18 ani de activitate și cu o pregătire profesională multidisciplinară atât în domeniul juridic, cât și economic.

 

Sursa bdo.ro

Roxana Tudor este tipul de avocat care caută mereu să furnizeze cele mai bune soluții personalizate, adaptate situației și clientului.

Este avocat partener în Tudor, Andrei și Asociații, societate de avocați care începând cu luna mai 2014 a încheiat un parteneriat pe termen lung cu BDO România.

Parteneriatul cu BDO a permis societății să utilizeze experiența celorlalte linii de business, să asigure o abordare multidisciplinară, completa a oricăror probleme juridice cu care se confrunta clienții.

Foto Horia Bodeanu

”Expertiza mea cheie este în zona de M&A, fiind certificată ca Expert International in M&A, cu experiență în zona de misiuni de tip due-diligence legal, atât pentru vânzarea cât și pentru achiziționarea de business, oferind de-a lungul anilor sprjin și asistență de specialitate într-un număr mare de tranzacții, în zone de industrie variate.

Cu aceeași constanță și implicare coordonez și partea de asistenta și consultanță legală pentru clienții noștri pe zona de drept societar, achiziții și fuziuni, restructurări și reorganizări de business, contracte comerciale, dreptul muncii, real estate și dreptul chiriașului, IP&IT.

În considerarea parteneriatului cu BDO am câștigat și o vastă experiență în zona de reglementare și a dreptului public, fiind implicată ca și expert juridic sau instituțional, în proiecte pe termen lung sau scurt finanțate din fonduri publice, europene sau cu cooperarea BERD ”, declara Roxana Tudor într-un interviu EBW.

 

CELE MAI BUNE SOLUȚII DE CONSULTANȚĂ JURIDICĂ

Societatea de avocatură Tudor, Andrei & Asociații a fost fondată în 2010, fiind în prezent coordonată de avocații parteneri Roxana Tudor și Raluca Andrei.

FILOSOFIA de lucru a fost și va rămâne aceea de a oferi servicii juridice pe baza unei relații solide, ai cărei piloni sunt profesionalismul, încrederea și respectul reciproc.

MISIUNEA este de a furniza clienților servicii de consultanță juridică, asistență și reprezentare în instanță cu profesionalism, implicare și maximă diligență.

 

TUDOR, ANDREI ȘI ASOCIAȚII, INTEGRATĂ ÎN BDO ROMÂNIA

Începând cu luna mai 2014, Tudor, Andrei & Asociații a încheiat un parteneriat pe termen lung cu BDO România, membra a rețelei BDO International – a cincea rețea de servicii profesionale la nivel mondial.

”Parteneriatul cu BDO ne permite ca, utilizând experiența celorlalte linii de business (taxe, consultanță financiară, contabilitate, audit, insolvență, consultanță de management), să asigurăm o abordare multidisciplinară completă a oricăror probleme juridice cu care se confruntă clienții noștri”, au declarat fondatorii.

Echipa de avocați Tudor, Andrei & Asociații și-a diversificat în mod constant experiența profesională în domenii precum: fuziuni, achiziții și restructurări de grup, societăți și drept societar, litigii și soluționarea disputelor, relații de muncă, drept imobiliar, protecția datelor cu caracter personal, concurența și ajutoare de stat, servicii publice, achiziții publice și parteneriat public- privat, piețe de capital, industria medicală și farmaceutică, protecția consumatorului, proiecte finanțate din fonduri europene, proprietate intelectuală, căutând mereu să furnizeze soluții personalizate, adaptate situației și clientului.

Foto Horia Bodeanu

Cum s-a schimbat viața Roxanei Tudor de când a devenit partener în firma de avocatură?

Care este poveste casei de avocatură Tudor, Andrei și asociații, o casă condusă de femei?

Sunt doar două din multitudinea de întrebări la care urmează să aflăm răspunsul joi, 25 februarie, în cadrul emisiunii BUSINESS LA SUPERLATIV cu Flori Stoian.

Foto Horia Bodeanu

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMELE ARTICOLE

BUCURIA IUBIRII

BUCURIA IUBIRII - așa poate fi sintetizată atmosfera din familia Ilie, o familie iubitoare de Dumnezeu, de oameni și de muzică.   Încă din adolescență, Nuțica...

Hotărâre CMBSU: Închiderea restaurantelor în București

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) a adoptat astăzi noi restricții în București, întrucât Capitala a intrat în scenariul roșu după ce...

Aeroportul Otopeni, dotat cu un sistem automat pentru verificarea documentelor

Un sistem automat pentru verificarea documentelor de călătorie a fost implementat în aeroportul Henri Coandă. Sistemul de tip ABC (Automated Border Control) permite autorităților...

Cum să fii numărul 1? O afacere românească transmisă din tată-n fiu

Farmec este o companie românească care “lucrează în slujba frumuseții”, fiind în prezent lider în rândul producătorilor de cosmetice din România. Produsele sale se...

COMENTARII RECENTE

Catalin Ionete on Dumnezeu a murit!
kani on Pungă doriți?