Avion întors din drum. Un pasager a mințit ca a fost infectat cu coronavirus! – A7TV – Trăiește viitorul!

Un avion care a decolat din Toronto, cu destinația Montego Bay, Jamaica, a fost forțat să se întoarcă înapoi în Canada după ce un bărbat a spus că a fost infectat cu coronavirus, în timpul unei vizite în China.

La două ore după decolarea din Toronto, James Potok, pasagerul în vârstă de 29 de ani, s-a ridicat în picioare în timpul zborului și i-a anunțat pe ceilalți pasageri că a luat virusul mortal, potrivit Yahoo News.
Echipajul a luat decizia ca avionul WestJet să se întoarcă în Toronto, după ce zburase mai mult de 1.600 de kilometri.
Prin urmare, echipajul de cabină i-a dat o mască chirurgicală şi mănuşi şi l-a izolat de ceilalţi pasageri în partea din spate a avionului.

„Ca măsură de precauție, echipajul nostru a urmat toate protocoalele aplicabile în cazul semnalării unor cazuri de boli infecţioase la bord, inclusiv izolarea persoanei care a făcut o afirmație nefondată despre coronavirus”, potrivit unui reprezentant al companiei WestJet.

Ulterior, bărbatul a recunoscut că a mințit pentru că voia să producă un video viral.

El a declarat pentru Global News: „Aveam camera cu mine. Voiam să fac un video viral. Am vrut să-l postez pe toate platformele de socializare. M-am ridicat și am spus: „Pot să vă atrag atenția? Tocmai m-am întors din provincia Hunan” – și asta a fost tot.”

La coborârea din avion, pasagerul a fost reţinut de poliţie şi va fi judecat.

Distribuie articol:
Autor:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *