miercuri, iulie 17, 2024
Acasă Editoriale Actualitate Avioane de spionaj trimise de SUA către Coreea de Nord

Avioane de spionaj trimise de SUA către Coreea de Nord

Cinci avioane de spionaj au fost trimise de SUA către Coreea de Nord, în contextul ultimelor zvonuri despre starea de sănătate a lui Kim Jong Un.

Patru aeronave vor avea misiunea de a intercepta mesajele despre lider și starea lui de sănătate, în timp ce o alta va monitoriza mișcările neobișnuite ale trupelor, potrivit Daily Mail.

Și Coreea de Sud a luat aceeași inițiativă.

Kim Jong Un probabil că încearcă să se protejeze de noul coronavirus de când a dispărut din public, apreciază ministrul sud-coreean al Unificării într-o audiere în Parlament.

Kim Jong Un este posibil sa nu fi asistat la ceremoniile de la 15 aprilie – nu din cauza stării sănătăţii sale, ci ca măsură de precauţie faţă de epidemia noului coronavirus, a apreciat, marţi, ministrul sud-coreean al Unificării Kim Yeon-chul, relatează Reuters.

Dictatorul Kim Jong-un ar putea fi internat în unitatea medicală Hyang San, spital destinat exclusiv familiei aflate la conducerea statului nord-coreean.

Spitalul Hyang San a fost construit de Kim Jong Il, tatăl lui Kim Jong Un, după moartea lui Kim Ir Sen.

Primul dictator al Coreei de Nord a murit din cauza unor probleme cardiace, în anul 1994.

Publicaţia Daiy NK, cu sediul în Coreea de Sud, specializată pe Coreea de Nord, notează că spitalul Hyang San a fost construit pentru a se afla în apropierea “cartierului general” al familiei Kim.

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, a suferit recent o intervenție chirurgicală la inimă și continuă să se recupereze după procedură la o vilă din afara Pyongyang, a informează surse ale Daily NK.

Jurnaliștii sud-coreeni spun că liderul nord coreean a fost supus unei intervenții chirurgicale la Spitalul Hyangsan pe 12 aprilie.

https://www.a7tv.ro/cine-ar-putea-fi-succesorul-lui-kim-jong-un/

Spitalul este situat în apropierea Muntelui Myohyang, în provincia Pyongan de Nord, și este destinat exclusiv pentru familia Kim.

Se pare că liderul nord coreean este sub îngrijirea medicilor de la Hyang San Villa, care se află în apropierea spitalului.

Se presupune că operația cardiacă a lui Kim a fost făcută împreună cu medici ai Spitalul General al Crucii Roșii din Coreea și cu Universitatea Medicală din Pyongyang, care se ocupă de obicei de probleme medicale referitoare la liderul din Coreea de Nord.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un i-a trimis miercuri un mesaj de mulţumire preşedintelui sirian Bashar Al-Assad după ce acesta l-a felicitat cu prilejul sărbătoririi, la Phenian, a 108 ani de la naşterea bunicului său, fondatorul RPDC Kim Ir Sen.

În mesajul său, Kim Jong Un şi-a exprimat dorinţa ca relaţiile de “prietenie şi cooperare” ale ţării sale cu Siria să se consolideze în continuare şi i-a urat preşedintelui sirian sănătate şi succes, conform Xinhua.

ULTIMELE ARTICOLE

Importanța educației emoționale în școli

Educația emoțională, adesea denumită și inteligență emoțională, se referă la capacitatea de a recunoaște, înțelege și gestiona propriile emoții și de a recunoaște și...

Nu e niciodată prea târziu să înveți ceva nou

Învățarea este un proces continuu care nu ar trebui să se oprească niciodată, indiferent de vârstă. Fie că e vorba de dezvoltarea unor noi...

Medicii neonatologi și importanța lor crucială în viața noastră

Medicii neonatologi joacă un rol esențial în îngrijirea celor mai vulnerabili pacienți: nou-născuții, în special cei prematuri sau cu probleme medicale complexe. Expertiza lor...

Cele mai importante versete din Biblie pe care să le memorezi

Selectarea celor mai importante versete din Biblie este subiectivă și poate varia în funcție de interpretare și context. Însă, iată câteva dintre versetele considerate...