8.5 C
București
miercuri, 26 ianuarie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Au primit vestea prin telefon: ”Veniți repede! Arde casa!”

Au primit vestea prin telefon: ”Veniți repede! Arde casa!”

O familie alcătuită din cinci membri a rămas fără un adăpost deasupra capului în momentul în care, în concediu fiind, au primit o veste îngrozitoare: ”Veniți repede! Arde casa!”

 

“La patru zile după ce am plecat cu familia la mare, am primit un telefon de la un prieten care mi-a spus ca locuința noastră a luat foc. Ne-a trimis poză, pentru că și nouă ne era greu să credem. Seara, când am ajuns acasă, pompierii reușiseră să stingă focul. Am reușit să găsesc două portofele ale copiilor, hard disk-urile cu poze, DVD-urile de la nunta și actele casei”, așa și-a început povestea invitatul nostru.

Cu riscul de a se accidenta și prin semnarea unui act pe propria răspundere, mai mulți prieteni de-ai lor au intrat în casă pentru a încerca să mai recupereze câteva bunuri.

 

“În șase ore am scos cam ce aveam nevoie. Aveam momente de bucurie când mai găseam încălțăminte și haine. Ne-am dat seama că suntem mult mai bogați decât credeam, atunci când am primit ajutorul prietenilor”, a mai spus familia.

Au locuit în acea casă nouă ani de zile, timp în care au și amenajat-o pe placul lor deoarece “nu era o casă locuibilă”, atunci când s-au mutat.

După această tragedie, cei doi își doresc să o demoleze de tot și să reconstruiască.

“Prima provocare este să demolăm casa. Am discutat cu un arhitect pentru a ne apuca de reconstrucție și este mai complicat decât pare”, ne-a dezvăluit Ștefan Coman.

Diana și Ștefan Coman au împreună trei copii. Cei doi încearcă să facă bine societății prin organizarea de campanii și acțiuni pentru copiii defavorizați, tineri și persoane care au trecut prin tragedii.

“Am fost binecuvântați că am avut ce pierde și cel mai probabil o să ne revenim. Pot să le transmit celor care ne privesc să se uite la prietenii din jurul lor și să ii ajute la nevoie” a adăugat, cu optimism, invitatul nostru.

Povestea integrală o puteți urmări pe canalul nostru de YouTube

 

Sourcea7tv

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

A plagiat sau nu Nicolae Ciucă?

Nicolae Ciucă este al treilea premier implicat într-un scandal de plagiat, după ce jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit, într-un articol PressOne, că generalul în...

S-a încheiat greva șoferilor STB!

Angajații Societății de Transport București (STB) au suspendat acțiunea de protest și au reluat activitatea după cinci zile în care transportul public din Capitală...

Adrian Cioroianu: În privința educației, România a făcut pași înapoi, chiar și față de comunism

Adrian Cioroianu, om politic, istoric și scriitor român, este de părere că România este încă un stat tânăr adolescent și că, din acest motiv...

Scurtmetraj românesc premiat la 5 festivaluri de film

Filmul ”În așteptare” este scris, produs și regizat de Sabina Lisievici. Bazat pe o poveste reală, filmul spune povestea de dragoste tulburătoare trăită de...