8.5 C
București
duminică, 5 decembrie 2021
Acasă Articole Noutăți Asistăm, oare, la sfârșitul pandemiei?

Asistăm, oare, la sfârșitul pandemiei?

Să fie oare sfârșitul pandemiei? Specialiștii spun că, din toamnă, o să vina al patrulea val al pandemie, însă lucrul bun este acela că de două săptămâni avem aproximativ 40 de cazuri de infectări cu Covid-19 în toată țara.

 

Vestea mai puțin bună este aceea că, din cauza faptului că s-au retras restricțiile și masca nu mai este obligatorie în spațiile deschise, oamenii au început să refuze să se mai vaccineze. Au luat această decizie considerând că virusul nu ar mai exista.

 

 

“Tulpina cea mai periculoasă până la ora actuală este Delta, apărută din India, care este mult mai contagioasă. Oricum ar fi, vaccinul protejează de formele severe ale bolii”, a precizat doctorul Adrian Abagiu, medic primar, boli infecțioase, la spitalul Matei Balș.

Prin această pandemie, politicienii au învățat să ne manipuleze și au și reușit venind cu formule pe care oamenii le cred adevărate.

“Cei din Guvern au învățat să ne controleze cu presa, cu televizorul, cu internetul și cu rețelele de socializare. Sunt suficient de mulți oameni deștepți care n-au scrupule și pentru bani frumoși își pun serviciile și mintea și vin cu diferite formule”, ne-a dezvăluit medicul.

Cum se răspândește acest virus?

Răspunsul doctorului Abagiu a fost următorul:

“Sunt sigur că masca ne protejează. Însă, și noi ne punem această întrebare și tot căutăm răspunsuri. Înseamnă că virusul se transmite într-un fel în care masca nu ne protejează”.

Este important de menționat faptul că oricare dintre vaccinuri ne protejează împotriva Covid și de formele grave ale bolii care pot duce și la deces.

“Având în vedere că avem mulți români plecați în Anglia, dacă sistemul reușește să-i supravegheze și să îi protejeze, putem scăpa de noua tulpină a virusului.
Pentru a scăpa de valul patru, trebuie să atingem 70% de persoane vaccinate”, a declarat invitatul.

Declarația integrala a domnului doctor o puteți urmări în emisiunea “Știrea cea bună”:

Sourcea7tv

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMELE ARTICOLE

4 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

La 19 decembrie 2019, Adunarea Generală a ONU a adoptat rezoluţia 74/245, care a desemnat data de 4 decembrie drept Ziua Internaţională a Băncilor...

Magda Coman: ”Căutăm prietenie cu autoritățile”

În fiecare an, data de 3 decembrie marchează Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, eveniment organizat de Organizația Națiunilor Unite, începând cu anul 1992,...

Despre delegarea într-o companie și cum poate aceasta să fie eficientă pentru ambele părți

Pentru ca un business să fie prosper, atât angajatorul cât și angajatul au nevoie de o sincronizare cât mai reușită cu privire la responsabilitățile...

3 DECEMBRIE ÎN ISTORIE

Marcată, anual, la 3 decembrie, Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi ("International Day of People with Disability") are scopul de a promova şi implementa...