miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Articole Noutăți Asistăm, oare, la sfârșitul pandemiei?

Asistăm, oare, la sfârșitul pandemiei?

Să fie oare sfârșitul pandemiei? Specialiștii spun că, din toamnă, o să vina al patrulea val al pandemie, însă lucrul bun este acela că de două săptămâni avem aproximativ 40 de cazuri de infectări cu Covid-19 în toată țara.

 

Vestea mai puțin bună este aceea că, din cauza faptului că s-au retras restricțiile și masca nu mai este obligatorie în spațiile deschise, oamenii au început să refuze să se mai vaccineze. Au luat această decizie considerând că virusul nu ar mai exista.

 

 

„Tulpina cea mai periculoasă până la ora actuală este Delta, apărută din India, care este mult mai contagioasă. Oricum ar fi, vaccinul protejează de formele severe ale bolii”, a precizat doctorul Adrian Abagiu, medic primar, boli infecțioase, la spitalul Matei Balș.

Prin această pandemie, politicienii au învățat să ne manipuleze și au și reușit venind cu formule pe care oamenii le cred adevărate.

„Cei din Guvern au învățat să ne controleze cu presa, cu televizorul, cu internetul și cu rețelele de socializare. Sunt suficient de mulți oameni deștepți care n-au scrupule și pentru bani frumoși își pun serviciile și mintea și vin cu diferite formule”, ne-a dezvăluit medicul.

Cum se răspândește acest virus?

Răspunsul doctorului Abagiu a fost următorul:

„Sunt sigur că masca ne protejează. Însă, și noi ne punem această întrebare și tot căutăm răspunsuri. Înseamnă că virusul se transmite într-un fel în care masca nu ne protejează”.

Este important de menționat faptul că oricare dintre vaccinuri ne protejează împotriva Covid și de formele grave ale bolii care pot duce și la deces.

„Având în vedere că avem mulți români plecați în Anglia, dacă sistemul reușește să-i supravegheze și să îi protejeze, putem scăpa de noua tulpină a virusului.
Pentru a scăpa de valul patru, trebuie să atingem 70% de persoane vaccinate”, a declarat invitatul.

Declarația integrala a domnului doctor o puteți urmări în emisiunea „Știrea cea bună”:

Sourcea7tv

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...