sâmbătă, decembrie 2, 2023
Acasă Articole Noutăți Articole must-have de iarnă, în garderoba celor mici

Articole must-have de iarnă, în garderoba celor mici

Iarna garderoba celor mici trebuie să fie mai variată ca niciodată, din simplul fapt că… iarna nu e ca vara și cei mici au nevoie de protecție. Au pielea sensibilă și sunt de asemenea mai sensibili – în ceea ce privește rezistența lor la temperaturi scăzute.

De unde cumpărați articole pentru copii și bebeluși? Intră pe site la Little Prints și descoperă aici o varietate de produse premium. Unele sunt de brand propriu, altele de la unele dintre cele mai bune branduri internaționale – Mushie, Bibs, Frigg etc.

Căciuliță pentru bebeluș, un accesoriu nelipsit din garderoba de sezon

Când vine vorba despre caciulite dragute pentru bebelusi acestea sunt unele dintre accesoriile nelipsite. Sub diferite forme, tipuri, culori, din materiale fel de fel, varietatea acestora face să avem nevoie de ele oricând. În cazul nou născuților există de asemenea obișnuința de a folosi căciulă pentru confortul termic al celui mic.

Când este prea mult și când nu? Sfaturile de actualitate pe care le primim de la pediatri și de la specialiștii în parenting ne spun că un bebeluș nu trebuie nici infofolit, nici neglijat. Acesta ar trebui să fie zilnic scos la plimbare, în aer liber, termoreglarea fiind un factor extrem de important în ceea ce privește imunitatea sa și rezistența sa la diverși viruși și/sau bacterii.

Când vă petreceți timp în interior este inutil de spus că nu este necesară căciula, însă când sunteți în aer liber este nelipsită. Pentru orice tip de climă, de vreme, la Little Prints vom găsi imediat cele necesare, printre care și accesorii precum căciulile.

Căciulă cu pompon, un stil atemporal

Una din tipurile de căciuli pe care oricine le adoră se referă la cele din bumbac, cu pompon asociat. Sunt versatile, potrivite atât băieților, cât și fetelor. Sunt disponibile la Little Prints în diferite culori, de la clasic alb la roșu intens, sage, pink, cream etc.

Pentru copiii mai activi, indiferent de vârstă, o altă variantă este cea a căciulii de tip cagulă. Aceasta face să nu mai fie necesar fularul asociat, menține capul acoperit și protejat de vânt, frig și curenți de aer rece. În schimb, pentru fetele cochete o beretă s-ar putea să fie o completare mai chic și mai elegantă la ținutele speciale. Aceasta aduce un aer ușor parizian în discuție și are mai mult rol decorativ, dar este pur și simplu adorabilă. Disponibilă la Little Prints în varianta crem, cu print bunny, aceasta este potrivită și în cazul bebelușilor.

Comenzi exclusiv online

Pentru cei interesați, produsele de la Little Prints vor putea fi comandate online, din pagina oficială littleprints.ro. Nu lipsesc promoțiile, așadar urmăriți cu interes stocul. În plus, există și o secțiune de noutăți unde veți putea descoperi mereu ce este nou adus în oricare din categoriile de produse în mod obișnuit disponibile – adică accesorii pentru masă, căni, boluri, tacâmuri, bavete, suzete sau articole vestimentare și jucării. Detalii în pagina oficială.

Contact:

+4 0725 766 847

hello@littleprints.ro

1 COMENTARIU

Comments are closed.

ULTIMELE ARTICOLE

Cum ne protejăm datele pe internet?

Cum ne protejăm datele pe internet? Mai mulți băieți adolescenți din SUA au început să folosească inteligența artificială pentru a crea fotografii deepfake nud...

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare

Sfaturi pentru când călătorești peste hotare. Unul dintre cele mai frumoase orașe ale Europei, Barcelona, se confruntă cu probleme mari din cauza infracționalității care...

Cum să citești oamenii ca pe o carte?

Suntem cu toții fascinați de acele persoane care par să aibă o conexiune instantanee cu alții, reușind să înțeleagă și să sesizeze ceea ce...

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă?

Cum să avem o relație de cuplu sănătoasă? Ceea ce avem toți în comun sunt nevoia de a fi iubiți și suferința pe care...