miercuri, februarie 21, 2024
Acasă Emisiuni Alături de tine Are nevoie urgent de transplant de floră intestinală!

Are nevoie urgent de transplant de floră intestinală!

Alexandra are 34 de ani și în ultima perioadă sănătatea ei s-a degradat pe zi de trece. După o operația din vară, la rinichi, aceasta a sperat că problemele de sănătate s-au ameliorat. Însă nu a fost așa.

Pe zi ce trece sănătatea ei s-a degradat, iar acum nu poate mânca mai nimic. Are nevoie de un transplant de floră gastrointestinală, în Turcia, care costă 20.000 de euro. Deoarece mama ei s-a pensionat anticipat pentru a o putea îngriji pe Alexandra, toate resursele familiei s-au epuizat o dată cu operația din vară.

Alexandra are acum 2 sonde în rinichi și se deplasează doar cu un fotoliu rulant deoarece este foarte slăbită.

Are nevoie urgent de transplant de floră intestinală!

În emisiunea ”Alături de tine” cu Alina Ilioi, Alexandra Tuncă a mărturisit chinul prin care trece și testimonialul experienței ei:

”Numele meu este Tuncă Alexandra. Am 34 de ani. Mă confrunt cu mai multe probleme de sănătate încă din anul 2017. Am probleme cu rinichii, multiple litiaze renale. Am făcut foarte multe operații. Din 2018 am avut o infecție foarte puternică și nu am mai putut să merg. De atunci am rămas cu handicap motoriu.

Au urmat alte multe operații pentru rinichi. Am făcut și o intervenție pentru scoaterea colecistului. Intestinul mi-a fost afectat foarte tare. Flora intestinală este distrusă. Totodată și multiple intoleranțe alimentare.

Rezolvarea la această problemă ar fi un transplant care se efectuează în Turcia. Un transplant pentru a încerca să se restabilizeze flora intestinală și cam tot sistemul digestiv.

Toată această operațiune costă 20.000 de euro, bani pe care nu îi am în momentul de față. Vă sunt recunoscătoare cu orice mic ajutor pe care îi puteți oferi.”

Aici poți face o donație:

Cont lei: RO40INGB0000999913083260, Dobran Tunca Alexandra

Cont euro: RO35INGB0000999905542861, Tunca Carmen

Pentru a urmări întreaga emisiune, dă click aici:

ULTIMELE ARTICOLE

Evită relațiile toxice

O relație de cuplu toxică este una în care există un model de comportament dăunător, abuziv sau manipulativ între parteneri. Aceasta poate include abuz...

Tehnici de îngrijire corectă a părului

Părul sănătos și strălucitor este un aspect important al cărții noastre de vizită și necesită o îngrijire adecvată pentru a rămâne în formă optimă. Mai...

Cum poți recunoaște AVC-ul? Primele semne!

Un accident vascular cerebral (AVC) poate fi o afecțiune gravă și este important să poți recunoaște semnele timpurii pentru a solicita imediat ajutor medical...

Valentine’s Day – o zi a iubirii, nu altă zi a violenței

Măsurând sintagmele populare spuse la nervi sau apăsat, bizare sau ciudate le includem în bagajul nostru verbal și comportamental: ,,Iubirea naște violență”? ,,Eu te-am...