8.5 C
București
miercuri, 7 decembrie 2022
Acasă Emisiuni Alături de tine Are nevoie urgent de transplant de floră intestinală!

Are nevoie urgent de transplant de floră intestinală!

Alexandra are 34 de ani și în ultima perioadă sănătatea ei s-a degradat pe zi de trece. După o operația din vară, la rinichi, aceasta a sperat că problemele de sănătate s-au ameliorat. Însă nu a fost așa.

Pe zi ce trece sănătatea ei s-a degradat, iar acum nu poate mânca mai nimic. Are nevoie de un transplant de floră gastrointestinală, în Turcia, care costă 20.000 de euro. Deoarece mama ei s-a pensionat anticipat pentru a o putea îngriji pe Alexandra, toate resursele familiei s-au epuizat o dată cu operația din vară.

Alexandra are acum 2 sonde în rinichi și se deplasează doar cu un fotoliu rulant deoarece este foarte slăbită.

Are nevoie urgent de transplant de floră intestinală!

În emisiunea ”Alături de tine” cu Alina Ilioi, Alexandra Tuncă a mărturisit chinul prin care trece și testimonialul experienței ei:

”Numele meu este Tuncă Alexandra. Am 34 de ani. Mă confrunt cu mai multe probleme de sănătate încă din anul 2017. Am probleme cu rinichii, multiple litiaze renale. Am făcut foarte multe operații. Din 2018 am avut o infecție foarte puternică și nu am mai putut să merg. De atunci am rămas cu handicap motoriu.

Au urmat alte multe operații pentru rinichi. Am făcut și o intervenție pentru scoaterea colecistului. Intestinul mi-a fost afectat foarte tare. Flora intestinală este distrusă. Totodată și multiple intoleranțe alimentare.

Rezolvarea la această problemă ar fi un transplant care se efectuează în Turcia. Un transplant pentru a încerca să se restabilizeze flora intestinală și cam tot sistemul digestiv.

Toată această operațiune costă 20.000 de euro, bani pe care nu îi am în momentul de față. Vă sunt recunoscătoare cu orice mic ajutor pe care îi puteți oferi.”

Aici poți face o donație:

Cont lei: RO40INGB0000999913083260, Dobran Tunca Alexandra

Cont euro: RO35INGB0000999905542861, Tunca Carmen

Pentru a urmări întreaga emisiune, dă click aici:ULTIMELE ARTICOLE

Antreprenori care au reușit să valoreze cât o țară

Luna cadourilor a debutat cu o surpriză pentru telespectatorii emisiunii Business la Superlativ. Vorbim despre rubrica Afaceri Creative - cu Andra Raluca Tăutu, program...

Prevenirea și gestionarea bullying-ului

Prevenirea și gestionarea bullying-ului. Fenomenul „bullying” ia amploare în zilele noastre din ce în ce mai tare, dovadă că se întețesc programele de prevenire și...

Indecizia și starea de bine

Indecizia și starea de bine. Deși ea este asociată cu anxietatea și mai târziu depresia, se pare că unii cred că oamenii indeciși pot...

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională

Triunghiul – elevi, profesori, părinți și inteligența emoțională Pentru creșterea inteligenței emoționale trebuie să se implice chiar elevii. Nu este suficient ca doar alții să...
[instagram-feed num=6 cols=6 showfollow=false]