miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Articole Business Apartament de trei camere sau casă? Căror aspecte trebuie să le acorzi...

Apartament de trei camere sau casă? Căror aspecte trebuie să le acorzi importanță? 

În ultima perioadă, tot mai multe familii și persoane care au achiziționate case în zone liniștite din jurul Bucureștiului, iau în calcul să le vândă și să se mute înapoi în oraș. Motive sunt destule, însă cel care cântărește cel mai mult este timpul pierdut zilnic până la locul de muncă, prețul combustibilului (deoarece în multe locuri transportul în comun fie lipsește, fie nu este la ore convenabile) și de ce nu, chiar și costurile mari de întreținere a unei case și lipsa timpului pentru îngrijirea acesteia. În cazul în care și tu îți dorești să iei o decizie și nu știi dacă să optezi pentru o casă ori un apartament, în continuare îți vom prezenta câteva aspecte cărora trebuie să le acorzi importanță!

 

  1. Amplasare 

Foarte multe persoane își doresc fie un apartament fie o casă în București, la un preț rezonabil. Însă, sunt foarte puține ansambluri rezidențiale care îmbină cele două cerințe. În acest caz, cei mai mulți oameni se îndreaptă spre case aflate în orașele sau comune satelit ale Capitalei, unde se bucură de liniște și de spațiu, cu toate că sunt și anumite neplăceri. Dacă îți dorești să te bucuri de o locuință spațioasă, cel mai bine ar fi să alegi un apartament cu trei camere de la Astorium My Home. Sunt disponibile numeroase apartamente trei camere Pallady și cu siguranță vei găsi unul pe placul tău!

 

  1. Preț 

Bugetul pentru o locuință depinde de fiecare persoană sau familie în parte. În funcție de amplasare, de materialele folosite, de dotări și bineînțeles, de dezvoltatori, vei găsi case la preț de apartament și invers. În cazul în care bugetul tău nu este unul foarte mare, cel mai bine este să te îndrepți spre un apartament. Te invităm pe site-ul Astorium My Home pentru a vedea ce apartament cu trei camere sunt disponibile și pentru a programa o vizionare.

 

  1. Timpul acordat întreținerii

Timpul liber este prețios pentru fiecare dintre noi și suntem siguri că nu îți vei dori să îl petreci întreținând casa. Oricât ar fi de frumoasă o curte, este nevoie să lucrezi zilnic pentru a o păstra curată și fără probleme. În schimb, dacă alegi un apartament, îl vei putea întreține foarte simplu, mai ales dacă optezi pentru piese de mobilier și electrocasnice ușor de curățat.

 

  1. Cheltuieli de întreținere 

Un alt aspect foarte important de care trebuie să ții cont este reprezentat de cheltuielile de întreținere. În funcție de suprafața casei, mediul înconjurător, gradul de eficiență termică și preferințele locatarilor, poți intui care vor fi cheltuielile de întreținere, mai ales pe timp de iarnă. Însă, de regulă, dacă alegi casa, va trebui să te pregătești pentru cheltuieli mult mai mari.

 

  1. Compartimentare 

Nu în ultimul rând, trebuie să discutăm și despre compartimentare. Dacă nu construiești casa și achiziționezi una la cheie, atunci s-ar putea să nu îți placă în totalitate compartimentarea. De multe ori, casele prezintă ,,spații moarte” ce nu pot fi valorificate. La Astorium My Home, fiecare colț al apartamentului este gândit astfel încât să poate fi folosit și să nu plătești pentru un spațiu de care nu te poți bucura.

Așadar, dacă îți dorești să vezi diferența dintre o casă și un apartament și să te convingi că se poate și în București să ai parte de liniște și de spațiu, atunci programează cât mai curând o vizită la Astorium My Home!

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...