miercuri, februarie 28, 2024
Acasă Editoriale Familie Anunțul mult așteptat de publicul nostru: A7TV emite pe cablu în toată...

Anunțul mult așteptat de publicul nostru: A7TV emite pe cablu în toată țara!

Bucurie, sentiment de împlinire dar și conștientizarea unei responsabilități maxime față de publicul nostru, odată cu intrarea A7TV în lista MUST CARRY 2021.

 

Astfel, lista posturilor TV care trebuie preluate obligatoriu de operatorii de televiziune prin cablu a ajuns la 40, în 2021.

Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a anunțat, în ședința din 19 ianuarie, lista MUST CARRY pe 2021, aceasta fiind compusă din 40 de canale, plus posturile TVR.

A7TV este unul din cele opt canale nou introduse în listă.

A7TV a început să emită în urmă cu trei ani, la început doar în mediul online, chiar dacă studiourile noastre erau dotate ca pentru o televiziune „clasică”.

Mai mult informații verificate și mai puțin cancanuri, asta își propune postul nostru.

„A7TV are de câștigat un pariu cu publicul. Acela că nu doar conținutul negativ poate face audiență. Conținut curat, util, educativ și bazat pe valori sănătoase de viață”

„În mod special, direcția editorială este către informarea și educarea publicului. A7TV își propune să aducă în peisajul audiovizual informația aplicată, educația, spiritualitatea autentică, cultura și valorile care definesc omul în lumea sa.”

Publicul țintit de A7TV – cel ignorat de majoritatea televiziunilor

Un public educat, inteligent și „dornic să schimbe ceva în bine în viața lor” este în atenția A7TV.

„Dorința noastră este să câștigăm publicul ignorat de majoritatea televiziunilor, publicul activ, interesat de informații practice și utile, de actualitate, din toate domeniile.”

Ce înseamnă „Must Carry”

Principiul „must carry” este prezent în Legea Audiovizualului, Art. 82, și prevede că distribuitorii de cablu trebuie să includă în oferta lor programele televiziunii publice și posturile private aflate sub jurisdicția României, libere la retransmisie și fără condiționări tehnice sau financiare. În prezent, principiul nu este aplicat și operatorilor DTH, așa cum informează paginademedia.ro

https://www.paginademedia.ro/2021/01/care-este-lista-must-carry-2021/

Articolul 82:

„Orice distribuitor care retransmite servicii de programe prin rețele de comunicații electronice, cu excepția celor care utilizează exclusiv spectrul radio, are obligația să includă în oferta sa serviciile de programe ale Societății Române de Televiziune destinate publicului din România, precum și alte servicii de programe, libere la retransmisie și fără condiționări tehnice sau financiare, ale radiodifuzorilor privați, aflați sub jurisdicția României, în limita a 25% din numărul total de servicii de programe distribuite prin rețeaua respectivă, precum și serviciile de televiziune a căror obligativitate de retransmitere este stabilită prin acorduri internaționale la care România este parte.

Criteriul de departajare pentru radiodifuzorii privați este ordinea descrescătoare a indicelui anual de audiență”

În atenția operatorilor de televiziune prin cablu și satelit:
Pentru contract și acord de retransmisie vă rugăm trimiteți email la: distributie@a7tv.ro
Pentru mai multe informații ne puteți contacta la numărul 0753.982.642

ULTIMELE ARTICOLE

Care sunt cele mai noi tendințe în materie de baterii de cadă?

În universul designului de baie contemporan, bateria de cadă nu mai este doar un element care oferă funcționalitate, ci și o piesă centrală ce...

Noptierele Smart pot fi integrate in orice dormitor? Care sunt stilurile de design cele mai potrivite?

În căutarea unei combinații perfecte între utilitatea tradițională și inovația tehnologică, noptierele Smart își fac tot mai mult loc în dormitoarele moderne. Aceste piese...

Ce poți vizita în România la început de primăvară? Iată recomandările O Zi Cât o Vacanță

Excursiile de o zi sunt calea prin care te poți relaxa și prin care poți explora frumusețea României, chiar și atunci când timpul este...

Știai aceste lucruri despre generatoarele electrice?

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că trăim într-o epocă în care dependența de energie electrică este tot mai mare. Practic, toate...